Uzun da bir palto giydin miydi işlem tamam
Aslında dürbün yerine red dot daha iyi olurdu.
TheNightHawk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Önemli olan HW100 ile ayakta desteksiz atış yapabilmek

Her gün tüfeğe pompa yapsan, 2-3 ay sonra tüfeği tek elinle tutup tabanca gibi atarsın

Önce azim etmek gerek ... Sonra da inanmak.
Bu tüfek çok ağır ben bununla ayakta atamam derseniz atamazsınız. Tepmiyor dense bile PCP tüfeklerin de tepmesi vardır. Ağır silah tepmeden daha az etkilenir.
-
Crow
Evet zaten artık mecburen zoom sabit kullanıcaksın
Bu arada dürbünü almak istiyorsan mesaj at, ya da bir buluşmada getireyim. -
HW100 ve T12 yi karşılaştırmak gerekirse kısaca
HW100
Regülatörlü
Gerçek Yağlı Ceviz Kundak
Alman sağlamlığı
Gelişmiş Mühendistlik
Mükemmel bir tetik
Ağır
2.kez pellet sürmeyi engelleyen mekanizma
ve kolay doldurulan sağlam şarjör
sidelever
küçük tüp hacmi (regülatör dahilinde 45 civarı atış)
Yeni modellerde weihrauch moderatör ve yeni namlu
Hızlı dolum ve tüp üzerinde manometre
sökülebilir tüp (Çelik ve ağır)FX T12
Regülatörsüz ama regülatörlü kadar stabil (3 şarjör civarı)
Sentetik kundak (Ahşap Opsiyonel)
Basit ama işini yapan mühendislik teferrutasız
Ayarlanabilir tetik
Hafif
Pelleti 2.kez sürmeyi engelleyemeyen mekanizma doldurması zor
ve çok da dayanıklı görünmeyen şarjör, şarjörde boş atış engelleme
özelliği var. (pellet bitince bolt kapanmıyor)
Küçük tüp hacmi (ortalama 50 civarı stabil atış)
Moderatör ve namlu tutucu yok
Hızlı dolum var manometre mevcut değil, opsiyon olarak da yok
Sökülebilir tüp (Alüminyum ve hafif)Fiyatlarını bilemiyorum onu sizin araştırmanız lazım. İsabet olarak FX'in daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Servis ömrü konusunda da Weihrauch'un daha sağlam olarak üretildiğini düşünüyorum.
FX almak istiyorsanız ben şahsen tüp hacmi daha fazla olan FX Gladiatör'e sahibim ve size de tavsiye ederim.
-
Bana göre PCP de son nokta diye birşey yok, ama sahip olmayı isteyeceğim birkaç silah var, biri Quackenbush 'ın ürettiği .458 kalibre 500FPE güce sahip olan L.A Outlaw, diğeri Airarms EV2, Bir de Daystate Air Wolf MVT. İçlerinde en çok sahip olmak isteyeceğim ise Daystate olurdu.
-
*monster kill * sözünü duymayalı uzun zaman oldu gece eve gidince unreal tournament kurayım özledim quake'i UT yi...
-
Hatsan la yarışmayın da bari "humiliation" yaşamayalım. (niye böyle yazdım quake oynayanlar anlatsın)
-
tahribat olarak denemedim ama 5.5 'un tahribatı daha yüksektir. Ağır pellet enerjiyi daha iyi iletir. Hafif pellet de daha hızlı gider. Seçim size kalmış. Sizin tabancada 5.5mm gücünden dolayı uygun olmaz. Çok yavaş atar.
-
-
evet yay kırılmış.
-
Ben adama mail yazdım ama kaale almadı heralde. Gelse de pahalı olacağından ve gümrükte takılacağından eminim. Uğraşırım, parası da önemli değil diyorsanız hazır olarak daha iyisini bulmanız çok zor. Maccari de kundak yapıyor "du" sormak lazım.
http://www.airguns.citymax.com/albums/album_i…2543/686464.htm
-
Ben HW45 de 4.5mm namlu alıp taktım sadece 2 vidayı söküp yeni namluyu takıyorsunuz başka bir değişiklik gerekmiyor. Namlu için Meydan av ile görüşün.
-
https://www.airgunturk.com/www.ginb.it
Ceviz değil ama işinizi görür.
-
hava kapalıyken krono etkileniyor olabilir mi ışıktan falan?
-
hava kapalıyken krono etkileniyor olabilir mi ışıktan falan?
-
-
Resimler için teşekkürler. Yine çok güzel bir buluşma oldu, son resimde yağmur yağdığı ve bazılarımızın (benim mesela) toplandığım görülüyor, ama 100m ciler yağmura rağmen çalışıyorlar
Sonradan hava biraz açtı, tekrar ekipmanı çıkarttık. -
Maksat gaz verelim de ankaralılar da gelsin

-
Üzülerek söylüyorum, hastayı kaybettik
araya sıkışan parçayı bir türlü çıkartamadım. Bir hayli uğraştım ve dürbüne zarar geleceği kanaati oluştuğundan geri kapattım. -
Gözlemlerime ve kendi silahımda yaptığım ölçümlere dayanarak seçmece pellet ile HW100'ün daha istikrarlı attığını söyleyebilirim. Bir de erdemşn tüfeğinin yeni olmasının bir negatif etkisi var mıdır bilmiyorum. Sanki benim daha önceden yaptığım ölçümde daha da stabil atıyordu . Ama ben pul dizilimi ve güçte oynama yaptım.