Sniper görev ne gerektiriyorsa onu yapmak için eğitilir. Gerekiyorsa taş gibi kütüğün altında yatar hiç sesini çıkartmaz, düşmana da ateş etmez. Gerekiyorsa sessizce düşmana sokulup bıçağıyla boğazını keser. Sniper'ın farkı aldığı eğitim ve disiplinindedir. Bir sniper aylarca medeniyetten uzakta, yiyecek, barınma, haberleşme olmadan görevini yerine getirebilir. Keskin nişancı adı üstünde, normalin üzerinde nişancılık kaabiliyetine sahip kişilerdir. Genelde özel polis birliklerinde uzaktan koruma, ya da rehine kurtarma operasyonlarında uzaktan hedefleri etkisiz hale getirme gibi görevlerde kullanılırlar. Peş peşe ateş etmeleri gerekebileceğinden genelde yarı otomatik tüfekler kullanırlar (PSG1 gibi)
TheNightHawk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kamuran eline sağlık ama sanki mor koltukta daha güzel çıkardı resim

-
Dürbünle çantaya konulduğu için tüfek, dürbün ayakları kasılabiliyor, vidaları gevşeyebiliyor.
-
Moderatörün kullanılan tüfeğin gücüne uygun olması, pullarının deliklerinin çok küçük ya da çok büyük olmaması ve çok iyi hizalı olması, pulların 0 boşlukla oturup atışta oynamaması gerekiyor. Başkaca birşey yoktur sanıyorum.
-
Silah yok bayayhan keşke olsa dimi

-
Ben uyandım faket, dün akşam büyük oğlan kulağım ağrıyor diye çok ağladı, sabah ta huysuzdu 7 de hortladı, bebekle hanımı bırakıp gelemedim hem hava da rüzgarlı ve yağışlıydı. Gelip de bulamayanlardan özür dilerim.
-
Benim kullandığım Falcon T35 gerçek sniper dürbünüdür.
https://www.snipercentral.com/forums/viewtop…b8cb22891210894
[Resim Engellendi: http://i128.photobucket.com/albums/p183/PolarBearBait/IMG_0729.jpg]
-
Bende %90 gelirim.
-
Tayfun 2 tayfun ikiii cevap ver... dünyadan çok uzaklaştık göstergeler çalışmıyor.

-
Erdem evde ölçüm yapamıyorum, tehlikeli oluyor, hafta sonu ölçeriz, birkaç tane atayım dedim eve yeni bir delik eklendi

-
Bir pcp den birşey olmaz kadir. Bir seferden bişey olmaz

-
97k dan sonra tüy gibi gelmiştir tabi
Nasıl kıydın insafsız... -
Krono aslında gümrükte takılacak birşey değil ama ne olduğunu anlayamıyorlar sanırım. Biz okçuyuz okun hızını ölçüyoruz diyerek almıştık gümrükten. İşin içine silah konusunu sokmamakta fayda görüyorum

-
Değerli arkadaşlar mevcut forum alt konularında araştırdığım kadarıyla gasram sistemleri çalışma mekanizmaları geliştirme seçenekleri ile ilgili konu başlığı incelenmediğini gördüm bu konuyu irdelemek gerekliliği ortaya çıkıyor.
Sistem nasıl çalışır nasıl geliştirmeler yapılabilir avantaj ve dezavantajları nelerdir bunlar forumda parça parça kısmi olarak açıklanmış bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim
sonsuz saygılarımla

Avantajı kurulu vaziyette tutulabilmesi (av amacıyla kullanıyorsanız kurulu durması avantajdır) yaylıda uzun süre kurulu durmak yayın gücünü azaltır, deformasyonuna neden olur. Dezavantajı ise aynı güç üreten yaylıya göre daha zor kurulmasıdır. Bence çok avantajı var ama nedense pek tutulmuyor, maliyet ve fiyatın, ayrıca özel bir pompaya ihtiyaç duyması da bunda etken olabilir. Kapalı sistem gasram'i ise İhtiyar eskiden CFX e uygulamıştı. Şu anda ne durumda bilemiyorum.
-
Hızlı dolum ucunu pompanın hortumuna bağlarken arada teflon kullandın mı? iyice sıktın mı? oradan kaçırıyor olabilir. Elle sıkmak arada conta yoksa yeterli değil, anahtarla sıkman gerekiyor.
-
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
-
youtube jacker2 adlı programı kurarsan videoları görürsün.
-
Resimdeki silah değil satışta olan, o silahı fuar için falan mı ürettiler bilmiyorum ama, şu anda üretilen satılanın bu silah olmadığını kesin söyleyebilirim. Nerden biliyorum bizzat MKE ye gidip inceledim. İlk ürettikleri prototip sizin resmini koyduğunuza benziyor ve orjinal colt'tan farklı yanları var. Bence başarılıydı da fakta görevli colt'un bu tür üretime izin vermediğini, dizaynlarına karıştığını söyledi. Şu anki üretimde resimdeki gez arpacık sistemi yok. Bir kaç başka fark da var. Ben çok başarılı bulmadım. O fiyata daha iyi boya , işçilik beklerdim. Hatta madem replika üretilicek 1 e 1 Parkerize M1911A1 in aynısı yapılmalıydı. Metal işleme kaplama kalitesi daha yüksek olsaydı ve 1 e 1 colt government yapsalardı ben de alabilirdim. Yurt dışından her şeyini değiştirir baştan custom silah yapardım.
Yalnız söküp takması emniyeti açıp kapatması çok zordu. Üretim versiyonu nasıldır bilemiyorum. Bir kere baş parmağımı kullanarak emniyete alamadım. 2 parmakla itince anca alınıyordu. Zamanla alışır mı bilemem.
-
Özgür bence prohunter'lar 5.55 falan
ölçmedim ama 5.5luk pellet değil kesinlikle 
-
Testere ve Hatsan tüfekleri ile aramda bir çok tarif edilemez macera yaşandı da onu kastetmiş herhalde
Çoğu sinir buhranları sonucu testere 1 hatsan 0 olarak sonuçlandı