Şarjör takılıp dönmemiş olmasın?
TheNightHawk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İkinize de hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
-
Bugbuster gelicek inşallah kamuran
Dipçiği de sen yapmıştınSusturucu işine sıra var daha

-
Tabi, siz olmasanız Hatsan ve Lothar Walther namluyu bir arada düşünemiyorum.
-
Red dot'unu da getirebilirsen ben de hw45 de red dotu denemek isterim
Bu ara satanlar çıkacak beğenirsem alayım bir tane. -
Genelde tüple doldurup kalanını tamamlıyoruz. 0 dan basmak biraz gayret ister eminim

-
Bunu siz mi yaptınız yoksa bir yerden alıntı mı?. Eğer siz yaptıysanız daha ayrıntılı bilgi alabilir miyiz. Kyucel ve bende de bu silahtan var.
-
Çok güzel olmuş keşke daha net resimler ekleseydiniz. Bir de iç kanalları nasıl açtınız, hengi ağacı kullandınız bilgi verseniz çok seviniriz.
-
Pompalı Pnömatiği seçtim, isabet, tepmenin olmaması ve her atışta sabit hız yakalanması nedeniyle "tek pompa" pnömatik bence tabancada en verimli sistemdir. Uzun zaman servis gerektirmez. Dizel yapmaz
Güç olarak da yeterlidir. Pellet atılması neticesinde isabetlidir. -
Ben gamo pelletleri genelde açıp içine bakarak alıyorum, çok çapak varsa sahte olma ihtimali var. Bazen dediğiniz gibi harcıalem pellet olarak aldığımda pelletleri yıkıyorum kurutuyorum. Genelde çoğu çapağından ve tozundan arınıyor (kurşun tozundan, mümkün olduğu kadar teması azaltmak gerek) FX pellet 5.52 çapında olduğundan elle doldurulan tüfekte biraz zor girebilir, ben fx pelleti pcp tüfekte kullanıyorum, o yüzden yüklemede zorlanmıyorum. İlk başta dediğim gibi birer kutu alın deneyin seçimizi yapın ve devamlı o pelleti kullanın. Ben FX pellet ile iyi anlaşacağını sanıyorum. Fiyat pahalı gelebilir ama 500 lük kutu ve içinden çıkan pelletleri görünce farkı anlayacaksınız.
-
Ben de match pellet atınca metalik ses belirginleşiyor. Bu pelletin aerodinamiği ile alakalı sanırım.
-
Kışın soğuk havalarda co2 silahların gücünün düşmesi gayet doğaldır. Ayrıca BB leri kapalı mekanlarda ya da yakın mesafelerde atışta kullanmayın çok sekme yapabilir. Mutlaka atış gözlüğü kullanın.
-
Prohunter sahte bir pellet, kalitesi de kötü tavsiye etmem. Match bu hızlarda atıldığında orta ve uzun mesafede çok istikrarsız gider. Gamo raptor çok hafif olduğundan hızlı giden ama istikrarsız giden bir pellet, ayrıca tüfeğinizde ses hızını da geçecektir. Pahlaı ve gereksiz diyebilirim. Memnun kalacağın pelletler sırasıyla şöyle
FX 5.52 pellet
Gamo Promagnum, Bulabilirsen Hunter
Bulabilirsen Benjamin Crosman Premier
H&N Barracuda Heavy, Diana Rastatt Barracuda (Hemen hemen aynı pellettir ağır ve etkili bir pellet)
Crosman Pointed denemeye değer
TS18 önce dene sonra devamını getir.Bence çok değişik çeşit pellet almadan önce her birinden birer kutu alıp, en isabetli istikrarlı pelleti devamlı olarak kullan , bu durumda H&N genelde en iyi pellet olacaktır ama pahalı kalacaktır. Devamlı pellet değiştirmezsen, devamlı dürbün sıfırlamak ve şuraya atarsam neresine düşer hesaplamalarını daha kolay yapma şansın olur. Genel kullanım için FX ve Gamo Promagnum işini rahatlıkla görecektir.
-
Afiyet olsun, yine güzel bir buluşma yapmışsınız, hepinize buradan selamlar

-
Ben belki gelemeyeceğim. Pek tadım yok hasta gibiyim.
-
Delip geçebilecek güce sahip olduğunu sanmıyorum.
-
Pelleti koyduğun yerde bir lastik conta bulunur, o hasar görmüş ya da düşmüşsse silah çok güçten düşer. Dediğiniz gibi yay kırılırsa kurarken sesinden anlarsınız. Ayrıca tüfeğinizin mazotu bitmiş
de olabilir. Bir hatsan diğerini tutmayabiliyor ve yüksek güçleri genelde fabrikada içerlerine basılan fazla yağ ile sağlanıyor. Bu yüzden silahın piston contası da hasar görmüş olabilir. En sağlıklısı bir kronografla hızının ölçülmesidir.MEsela bu resimde o ringi düşmüş bir diana tüfek var
[Resim Engellendi: http://www.pyramydair.com/blog/images/04-23-08-02.jpg] -
Sakla Pelleti, bir gün bilinir kıymeti
Ankara Team atasözü
-
Sorun var, muhtemelen yayı kırılmıştır, namlunun ucundaki o ring de düşmüş olabilir.
-
Al bakalım o zaman, bundan daha fazlası, kundağı yapıp teslim etmek olur herhalde

[Resim Engellendi: http://s11b.directupload.net/images/081226/hkoqpupj.jpg]
Ya da kabzeye alttan bu şekilde bir dipçik bağlanabilecek hale getirebilirsin, istersen katlanabilir de yapabilirsin. Bence tepme önleme sistemi de pek bir işe yaramıyor, onu da sabit hale getirirsen belki isabeti daha yüksek olur. Gücü fena değil neredeyse hw45 i yakalayacak
(Bir 100 fps hızlı atarsa )