hw100 de de böyle bir tehlike söz konusu mudur sayın üstadım ![]()
TheNightHawk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Atar ama mermiler en fazla 30 - 40 metre ileriye düşer, çünkü aşırı ağır ve ayrıca bu mermiler bizim havalı silahlarda kullandığımız 5,50mm değil, 5,56mm ateşli namlularında kullanılan kalibredeler.
HW100 Atar abi

-
Buluşmalarımız Sabah ezanının müteakip 5:30-6:00 da başlayıp ikindi ezanını müteakip sona ermekte .
Gülmeyin
yalansa yalan deyin 

Niye gülelim doğru söyliyorsun, mesela yarın sabah namazından önce buluşucaz

-
Sidelever mi olacak bu seferkiler bolt mu?
-
[Resim Engellendi: http://users.skynet.be/mario.severi/airgunning/graphics/EV2%20JH%20moderator.JPG]
EV2 Derim başka bişey demem... Klasman dışı

-
Yazılarımızı daha açık yazarsak muhatabının kim olduğu anlaşılır. Öyle ortaya yazılınca üzerine alınmalar olabiliyor. Beni kastetmediğini ummaktan başka yapıcak birşey yok. Alınırım çünkü.
-
Seneye bu hayalini bende görebilirsin
Ama yurdum insanı buna da bir kulp bulur. En basiti "Bu 150 metreden şişe patlatmaz, gücü düşük" bunun falan der yine. O gelsin bu gelsin diye yanıp tutuşanların, şu gelse alırım , bu gelse şunu yaparım diyenlerin yüzde kaçı icraata geçti ki.Gelsin bütün tüfekler, Havalı Tüfek sevgisi kalkınsın. Daha çok kitlelere (icraatları ile) ulaşsın.
Havalı tüfekler araziye yakışır, duvarlara değil !
.
Sabah ola hayrola diyorum. Ben beklerim . EV2 gelsin alırım da. Tabi şahsınıza getirip başka getirmezseniz yapacak birşey yok, AA bulup alamadığımız gibi. (Gerçi benim suçum var bu konuda erdem'i ben caydırdım, servisi yok dedim, parçası yok dedim bir sorun çıkar kalır elimizde dedim ve HW100T aldık) Bizim tüfekler duvarda asılı durmuyor merak etme. Şimdiye kadar alırım diyip de alamadığım bir AA oldu, o da olmadığından. Bu işler parayla, bazısı ister parasını verir alır, bazısı da alıcam der ama para bulamaz. Türkiye'nin yüzde kaçı 200m den kağıt hedef vurmak için 2000 ytl lik tüfek alıp araziye çıkıp atış yapacak kadar paralı onu da düşünmek gerek. Biz icraatımızı kendimize yapıyoruz, alırım EV2 yi duvarıma asarım o da kimseyi ilgilendirmez.
-
Buluşmalar için biraz uzakta kalıyorsunuz ve benim bildiğim katılan arkadaşlardan birinin de güzergahında değilsin (belki 1-2 kişi olabilir,devamlı katılanlardan olmadığını sanıyorum) Aslında daha önce de bahsi geçti, gazi üniversitesi bir poligon kurmuştu fakat işletemedi yakında herhalde kapatıcak, tüfeğe ikna edebilirsek kışın da en azından sıcak bir ortamda atış yapılacak mekanımız olur. Daha önceleri yeni kurulmuştu ve pek yanaşmıyorlardı. Başka demetevler tarafında ben şahsen hiç bilemiyorum nerelerde atış yapılabilir. Ağaçlık biryer bul, çök
burada konu aç belki sizin oralardan bir arkadaş çıkar belli mi olur.Google Earth kullanarak çevrende araştırma yapabilirsin, biz mesela bu 2. çamlığı öyle bulduk, kuytuda kaldığından doğru dürüst bilen yok, bizim için de rahat oluyor. (Arabaların canına okunuyor orası ayrı)
-
Bu kitten alınan güç en fazla 15.5 ft/lbs, kitin özelliği ön tansiyon olmaması ve kolayca kırılmayacak bir yay olması, kısa ve kalın bir yay olduğundan yayın ömrü uzayacaktır. Bu tüfeğin amacı güç üretmekten ziyade, temiz ve isabetli atış yapmak. İsabetsizlik 97k nın kitabında yazmaz

-
ben bir tek airarms ev2 gelirse dayanamam artık diye düşünüyorum. gladiator bir süre oyalar beni

http://users.skynet.be/mario.severi/airgunning/EV2.html
[Resim Engellendi: http://users.skynet.be/mario.severi/a…2050-25%20m.jpg]
[Resim Engellendi: http://users.skynet.be/mario.severi/a…20700%20lam.JPG]
Hayal ettik FX oldu bu neden olmasın diyorum.
-
ben bir tek airarms ev2 gelirse dayanamam artık diye düşünüyorum. gladiator bir süre oyalar beni

-
Çeşit çoğalıyor, bushnell de göreceğiz desenize. Hayırlı olsun.
-
iyi dilekleriniz için hepinize tekrar teşekkür ederim. diğer tüfeklerimden sonra üzerinde 1kg lık dürbünle bile tüy gibi geldi bana

-
Resimleri galeriye ekleyeceğim, daha taze taze taktım tüfeğin üzerine ilk izlenim çok iyi olduğu , atış yapmadan birşey söylemek zor ama kalite fışkırıyor desem yeridir

-
Benimki Hanımın hediyesi desem sanırım inanmazsınız.

Kasım sonunda 2. oğlumuzu doğuracak, ben de tabii olarak ona doğum hediyesi alacağım, 22 ayar altın sever, kaz gelecek yerden tavuğu esirgemedi yani

-
Sağol darısı serdarın başına, sanıyorum doğru zamanda sipariş verdik.
-
Baltası olan var mı

-
T35 im de gelmiştir vatana millete hayırlı olsun, iş yerindeyim açacağım birazdan paketi.
-
Fazla zoom doğru mesafe tahmini yapabilmek için gerekli birşey. Kağıt delmek için güzel olacağını düşünüyorum. Netlikte de yabancı field target çiler 10-50x60 Diamond Nikko kadar net diyorlar. Deneyip göreceğiz. Aslında Targetmasterlarda da gözüm vardı ama yandan parallax değildi. T40 ve T50 yi de sordum 2 seneye anca çıkacak dediler.
-
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Hastalığı ilerlemiş havalıcılardan biri olarak en iyi örneklerden almayı Allah bana nasip etti, sizlere de eder inşallah. Bu gidişle bir kamyonet alıp kasaya doldurmak lazım, malum çamlığın yolları bozuk, Transporterin altı sürter