o-ringleri silikon gresiyle yağlıyoruz, ayrıca yüksek hava basıncı ile çalışan yerlerde silikon gres kullanmamızın şart olduğunu hatırlatmak istedim. (Yeşil gres değil tabii ki, bu iş için özel gresler var
)
TheNightHawk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
O harcadıkları paraya dünyadaki her kişiye birer havalı silah edindirebilirlerdi

-
Esmer Bomba Gladiator DA
Yarın elimde olur.[Resim Engellendi: http://s4.directupload.net/images/080909/swjlp2p5.png]
-
Ben de gelmeye çalışayım, yeni oyuncağımı denemem gerek

Gladiator DA + Falcon T35 Premier
Yarın ikisi de elimde olur. -
Bende o ring sökmek için özel iğne var. Yardımcı olurum sana.
-
Hiç keçe kullanmadım. Moderatör boş atışta bir fayda sağlamaz, keçeyi de kaale almamış anlaşılan.
-
Bu kadar anlamsız bir soru görmedim
10 Silindir SRT motora TÜP
tüpü takarsın , kasaya da söyle sanayi tipi 2-3 tane tüp attın mıydı gazzzla kim tutar hehe.. -
moderatör evladım bir öğrenemediniz
Resimler için benim gitmemi beklediniz heralde 
-
Gittik geldik, yine katılım çoktu ama ramazanda pek tadı olmuyor.

-
ilkine bakarsınız yoksak 2.ye gidersiniz, ama bence ramazan olduğu için boş olur.
-
google dan aratman daha yerinde olur.
-
Güzel silah kolleksiyona yakışır.
-
Paypal'e üye ol işlemini paypal üzerinden dene.
-
Buraya bir sor bakalım
-
Bana her yer uyar (incek de uyar) ama incekte pompa ya da tüp lazım olur. Siz organizasyonu yapın bakarım duruma.
-
Hayırlı olsun güle güle kullan.
-
Ramazan dolayısıyla kapalıyız

-
diana kataloğuna bir bakın sanki bir kaç model görmüş gibiydim orjinal. Gerisi sizin bulup getirtmenize kalmış.
-
Namlu crownundan bile belli LW olduğu.
-
Yanlış anlama ama ben bu tür ayarlamaları evde yapılması taraftarı değilim. Allah korusun başına bir kaza gelmemesi için azami dikkati göster. Bence Boş kovanlarla deneme yapman daha güvenli olur.