Ben skubayı tüfeğe direk bağlamayı tercih ediyorum ![]()
TheNightHawk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
BUddy tüplü olan seri üretime alındı mı? Şu şişman arkadaş

-
Bir First Focal Plane dürbün denemek isterdim açıkçası. Şöyle uygun fiyatlı bulsak (Barska var ama amerikadan gelmez heralde) , yandan parallax sabit büyütme mildot birşeyler de güzel olabilir. Diğerleri tabi kalite=fiyat cinsinden çok para tutmakta. Shmidt Bender de benim tercihim olurdu. (Alman malı takıntım vardır da hehe) bu arada oyundan bahsetmişken bu fiyata BF2 kaçmaması gerekir
-
Hafiften şehlalık var heralde bende hehe
Sağol resimler için serdar."morgol gömlek giyerdi / gümüş köstek takardı / hafif şehla bakardı / yaktı mı candan yakardı"
-
Grupman yaparken Erdemin dediği yöntem başarı oranını artırıyor. Dürbünü tam merkeze sıfırlama, başka bir noktaya nişan alarak at ki, grupmandaki delik büyüdükçe konsantirasyon bozulmasın

-
Kağıdı 13.72 metreye koyacaksınız. 20 dedim aklımda öyle kalmış.
-
Bu yüzden de dürbünlerin teknik verilerinde kaç zoomda gerçek mildot olduğu yazar. Bunu test etmek için printer çıktısı alıp deneyebiliyorsunuz. Mil dot un denk geldiği bir a4 kağıda ölçekli yazdıran bir pdf doküman vardı ama nereden bulduğumu hatırlayamadım. Kağıdı 20m ye koyuyordunuz, zoom u çevirip çizgileri üst üste denk getirince gerçek mildot a kaç zoom da ulaştığınızı buluyordunuz.
buyrun deneyin.The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Yani bildiğimiz AWP.
Bilinenin aksine Counter Strike oyunundaki AWP bu silah değildir. İlk beta'larda AWM olmasına rağmen sonradan yapılan hata anlaşılmış ve silahın adı AWP olarak değiştirilmiştir, ama görüntüsü AWM olarak kalmıştır. AWP "Arctic Warfare Police" modelinin kısaltmasıdır ve açık yeşil yerine siyah renktedir. AE modeli ile karıştırılmamalıdır, AE "Arctic Economy" serisi daha ucuz bir versiyondur. AWP ler 24" kısa namluyla donatılmış olup şarjörü "10 mermi" almaktadır. (.338 Lapua Şarjörü 5 Mermi alır bu da oyundaki bir hatadır) Resimdeki Açık ve net bir şekilde (Namlusu "Fluted Barrel" kanallı olmasından anlaşılıyor, .308 Winchester Magnumlar da "Fluted" ama onda kanal muzzle da bitmektedir. Buradan .338 Lapua olduğu kesindir ) AWSM "Arctic Warfare SuperMagnum" dur. İngiltere bu silahın L115A1 ve daha gelişmiş olan L115A3 Modellerini kullanmaktadır. Resmi olarak bu tüfek Türkiye envanterinde yoktur ve Exador'un da dediği gibi şekil olsun diye eşantiyon babında alınmış olabilir
Türkiye'nin Envanterinde Sniper Tüfeği olarak 11 tane Chey Tac M200, 350 Tane de Sako TRG42 (AWSM'nin direk rakibidir isabetlilik olarak) SVD ,Gepard M1 ve PSG vardır. -
Gamo Hunter güzel bir pellettir, bir de biz bulabilsek çok mutlu olacağız. Başarılar dilerim

-
o silahın üzerindeki dürbün tasKO mu
Dürbün Accuracy İnternational'in OEM dürbünüdür. Shmidt Bender PMII dir modeli. Üzerine AI yazısı işlenmiştir. Silah da AI Arctic Warfare Katlanır Dipçik, Ayarlanabilir yanaklık opsiyonlu 27" namlulu .338 Lapua Magnum modelidir. Susturucu takmak için opsiyonel muzzle'ı almamışlar. Saygılar.
-
Bu konudaki silah solak olarak ayarlanmış, görebilirsin.
-
Ben de katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Özellikle özgür sağolsun bizi kırmayıp yine karpuzumuzu getirmiş
Bir ara beyaz bir doğan otomobil dolanıyordu, bizim silahları görünce tam gaz kaçtı resmen, yaylım ateşine tutacaklar falan mı sandı nedir
Resimler için de ayrıca teşekkürler çok güzel çıkmışım. Yakışıklılık başa bela hehe 
-
Böyle bir uygulama Pellet yükleme yuvasının şişerek dönmemesine ve dolayısıyla tüfeğinin kullanılamaz hale gelmesiyle sonuçlanabilir. CFX güç artırımına uygun yapıda bir silah değil.
-
-
Bende sanki bir yerlerde PDF olarak 50M kağıdı vardı, bir bakayım neler olacak. Bu arada Ejlover, yeni başlayan için atışların hiç de fena değil, başlarda iyiymiş sonra biraz konsantrasyon bozulmuş gibi. Bir de karışık atmayı dene kendini zorlamadan, hangisini canın isterse ona sık, hepsini doldurmak zorunda da değilsin. Bir de öyle dene bakalım neler olacak.
Edit: Hatta buldum bile PDF olarak, orjinal ölçüsünde PDF nin yazdırması gerek.
-
Anladım Mustafa abi sağol bilgi için.
-
Malumunuz tüp hacmi küçük tüfeklerin sorunlarından biri de dolum olduğundan, Yüksek basınçlı Paintball tüplerinin PCP lere bağlanıp bağlanamayacağını merak ettim. Üzerlerindeki regülatörlerin basınçları düşük olduğundan nasıl bir yol izlenebilir? Paintball tüpünün hortumunun ucuna Quickfill zımbırtısı bağlanabilir mi?
-
Ben patriot yayından 4 spir kestim ve hala ciddi güç üretiyor, kronom olmadığı için ölçemedim fakat 20 ft/lbs e yakın bir güç vardır, test atışı yaptığım bir çelik plaka var ezilmesinden böyle bir tahmin yürütebiliyorum. Kurması kolaylaştı, tepmesi çok azaldı. Güç bence tatminkar. Yedek yay 15-20 ytl denemeye değer bence, önce yedek yay temin edin sonra yavaş yavaş yayı kesmeye başlayın
çok keserseniz yedek yayla devam edersiniz 
-
Gördüğün S40R Bordo renkli idiyse eğer benim bir arkadaşımındı , çakma R dı o

-
Yanlışlıkla karıştırıp oksijen basarlarmış, sonra enginin tüfek pürmüz gibi alevler saçarak son nefesini verir.