Mustafa abi ben 97k da toplarken Loctite 8104 silikon gres kullandım. Yayında da maccari black tar var, dizel sıfır, güç düşmüş olabilir ama isabeti mükemmel ![]()
TheNightHawk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
-
Oynamaya çok müsait ama kalite handikapı var. Bulk fill+uzun namlu+1200 rpm modu ile vahşi bir makineye dönebilir

Burda aşmış arkadaşlar mesela
-
C02 nin aşırı ısınması patlamaya neden olabilir. Dikkatli olmakta fayda var.
-
Ankaralıların öyle bir sorunu yok
NEM YOK -
Ben de erken uyanamamışım ama yine de güzel bir buluşma oldu
Osman abinin pellet tutucusuna sinirlenince üzerinde birkaç tane 9mm lik delik açtım 
-
Ben de geleceğim, osman abi pompayı getirebilirsen çok sevinirim.
-
Bu piyade tüfekleri H&K un tüfekleridir. Safire bunun üretimini vereceklerini hiç sanmıyorum.
-
Burada belirtilen hatalardan verdiğim rus sitesinde de bahsediliyor. Bu da içeriye veya dışarıya aynı tüfeklerin gönderildiğinin ibaresi. Hatsan bu sefer başına büyük iş aldı bence. PCP nin şakası olamaz.
-
Sonra gel zaman git zaman, serdar bu tüfeğe bir türlü ısınamadı ve gelen sıfır tüfeği, naythawk adında forumdan bir arkadaşına sattı. Sonra bu arkadaş tüfeği himayesine alıp, kolleksiyonu arasına tozlu rafta yerini alacağı yerine yerleştirdi ...

-
Engin sonunda doğru yolu bulmuşa benziyorsun. Keyifli atışlar.
-
Revoyla ince memet atın gayet ucuz oluyor, nasıl olsa salvo atışlardan kara şişeler kurtulamaz

-
bu tip yazıları kaynak göstererek yazarsanız daha iyi olur .
http://www.google.com/translate?u=ht…sl=ru&tl=en
Alın size yabancı kaynak

-
http://www.straightshooters.com/ourtake/ottest48.html
Bu Linkten mod48 in hangi pelleti ne hızla attığına bakabilirsiniz.
-
Ben Pyramydair blog da 350 Magnum incelemesinde RWS Hobby ile yapıldığına dair bir açıklama okumuştum. Bu arada bu blog'dan faydalanmanızı da tavsiye ederim çok yararlı güzel konular var. Bence bir yaylı ile PCP yi karşılaştırmak çok yanlış olur, neticede attıkları pellet dışında pek de ortak bir noktaları bulunmamaktadır. Ben şahsen PCP nin yanında yaylı bir silaha daha sahip olunması düşüncesindeyim.
-
Diana'nın testleri .22 RWS Hobby 11.9 Grain pelletlerle yaptığı söylenmektedir. FX ise kendi pelleti ile yapıyor sanıyorum. FX pellet 16 grain.
Benim hesabıma göre Diananız 20.935 ft/lbs güce sahip
16 grain pelleti 870 fps ile atan FX T12 nin gücü ise 26.898 ft/lbs olarak hesaplanır. -
Her yer FX olmuş, benim gibi HW si olanların, dolum ağzı farklı olduğundan sök tak yapması gerekiyor. İlker abimden acil çözüm bekliyorum

-
Dediğim gibi hava sıcaklığı ve tabancayla atış hızınız bu konuda çok önemli, ard arda atışlarda tüpün soğuması neticesinde atış hızı düşebilir.