Zoom u uzak atışlarda düşürürseniz, klikler ya da mildotlar kurtarabilir.
TheNightHawk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Katılan herkese teşekkürler, çok keyifli bir akşam geçirdim. Ankara Team 'i kimse tutamıyor, yağmur, çamur, kar, gece gündüz demeden buluşuyoruz

-
Hayırlı olsun Osman abi, bugün misafirim vardı gelemedim. Yarın daha erkenden gelmeye çalışacağım. Hava kararana kadar biraz atış yaparız.
-
Kışın kırmayabilir. Yazın sıcak havada Co2 nin basıncı artıyor. Kışın daha zor bence.
-
Serdarım eline sağlık, pek de yakışıklı çıkmışsın allah nazardan esirgesin

-
Pompayı gerçekten başarılı buldum, hemencecik 200 bar oluveriyor.

-
adres forumun bir hatasından dolayı tıklanabilir olarak eklenemiyor. Google'dan HW45 diye aratıp çıkan sonuçlardan yukarıdaki linke benzer olanına girin.
-
Şahsen ben çok memnunum, 20m de gayet güçlü bir tabancadır, zaten bir havalı tabancada olabilecek maksimum gücü modifiye etmeden bu tabancadan alabilirsiniz. Fiyatı birhayli pahalı olmasına rağmen, tepmesi de olması nedeniyle bence ateşli silaha alışkanlık için (atış eğitimi) için de kullanılabilecek bir silah. Ben aldıktan sonra Kyucel arkadaşımız da aldı ve elinden bırakamaz oldu
şimdi işi iyice ilerletti ve 30m den metal sincapları gez göz ile devirebiliyor. Aynı şekilde ateşli ile de aynı isabette atıyor. Zaten bu silahı aldıktan sonra kendisi aramızda ilk ferdi sporcu lisansını alan arkadaşımız. Kalite olarak da evladiyelik diyebileceğim kadar sağlam üretilmiş bir tabancadır. Fiyatı tuzlu da olsa bir havalısilahseverin kolleksiyonunda olmazsa olmaz diyebileceğim bir silahtır. Bu kadar övgü yeter sanırım. Çok ayrıntılı bir incelemesi şu linkte mevcut.http://my.tbaytel.net/~<woltlab-metacode-marker data-name="email" data-uuid="3b52e1d3-a1f8-4dd4-94ac-710f2857c9c5" data-source="W2VtYWlsXQ==" data-attributes="WyJjb29wZXJzQHRiYXl0ZWwubmV0Il0=" data-use-text="0" /><woltlab-metacode-marker data-uuid="3b52e1d3-a1f8-4dd4-94ac-710f2857c9c5" data-source="Wy9lbWFpbF0=" />/HW45Review/
20-30m den tenekeleri bu hale getirebilirsin
[Resim Engellendi: http://img15.imageshack.us/img15/6060/91826622.th.gif] -
çamlığa paintsign'ın yanından yukarıya giden toprak yoldan ulaşılıyor. Bir de 2.çamlık var, 1 de buluşup ileriki saatlerde piknikçi
durumuna göre ikincisine kayabiliriz. İkinci de aynı yoldan daha yukarı devam edince bir düzlük çıkıyor, sağ tarafta çitle çevrili bir arsa göreceksiniz, sağa dönüp o arazinin yanından devam edin solda aşağıda bizim araçları görebilirsiniz. Yüksek gerilim hattının altında hatlarını takip edin. -
İdareten birşey alın ve nikko lar gelince nikkolanın derim. Bende 8-32x60 objektif yandan parallaxlısı var, Teleskop gibi desem yeridir

-
Elinizde Dampa ayak varsa Nikko ayarlı ayakla takasa girerim

-
Serdar Hayırlı olsun hatta ben sabah erkenden gidip uzunca kalmayı planlıyorum. t12'in de hayırlı olsun onu da denemiş oluruz. Ayrıca bana bir fatura getircektin unutma hatırlatmış olayım. Cumartesi hava güzel olucaksa güzel bir organizasyon yapalım.
-
Hepinize, Hepimize hayırlı olsun , bakalım yarın RaptorX 'in ki de gelince deniycez. Sonra bakalım zehiri kaç günde etki ediyor göreceğiz

-
[Resim Engellendi: http://www.loadtr.com/b-249423-aytapfa.jpg]
en çok bisiklette sevdiğim model

Biraz daha zorlasalar recumbent'lere yakın tadda birşeyler çıkacakmış.

-
Eveeet sonunda yurda dönüş yaptım, sabah buluşmalarına gelirim ama gazoz'un kapağını ben açacaksam içebilirim

-
Daha Çok Göster
bizimde hayalimizde o vardı ama anladıkki namlu değişimi o kadar basit bir işlem değil
Üstelik Raptorx in namlu çalışması gösteriyorki ; nighthawk ın problemsiz isabetli atan hw 100 ün namlusunu sökmüş kendi tüfeğine takmış fakat isabetsizlik gene devam etmiş demekki namluda bitmiyor işGeriye iki seçenek kalıyor
1- Tüfek standart hava vermiyor BUnu krono ile ölçmek lazım
2- Silahın mekanizma kısmında bir çapak, dengesizlik v.s . bir problem pelletin namluya girişide deformasyona uğramasına sebebiyet veriyorYapıcak şeyim bir tek pelleti sıkıp bakmak acaba üzerinde bir deformasyon var mı yok mu diye
Krono işini ve son noktayı İhtiyar heyetine bırakıcaz artık nihayi kararı onlar verirlerPelleti sıkacağız ama nasıl yakalayacağız zarar vermeden ? Bir fikri olan var mı suya mı ateş edelim.
-
HW45 Şişe Kırar , Kara şişe de kırar tecrübeyle sabittir. 30m nin üzerinde kırması şansa kalmış. Biraz dizelin faydası olabilir

-
Güzel bir silah yalnız kişisel savunma amacıyla alıyorsanız , gücü yeterli gelmeyecektir, ayrıca mermisinin zor bulunma gibi bir durumu da var. Almadan önce araştırmanızı tavsiye ederim.Ayrıca ruhsat yenileme ile yeni silah alma prosedürü farklıdır, yeni silah alırken tüm işlemleri baştan yaptırmanız gerekebilir, ruhsat süreniz dolmadan emniyete sorun. Ayrıca benim tavsiyem 7.65,9mm ya da 45 kalibre cephane kullanan bir silah almanızdır. Bu fişekler MKE tarafından üretildiklerinden bol ve göreceli olarak daha ucuzdurlar. .22 kalibre fişekler aslında çok ucuzdur ve Plinking tabir edilen, zevk için atış için üretilirler, hedef atışları da çok iyidir. Türkiye'de fahiş fiyat politikasından nasiplerini alırlar. Ruhsat süreniz dolduğunda böyle bir silahı üzerine almak isteyen bulmanız zorlaşacaktır ve en sonunda bedelsiz olarak hibe etme durumunuz oluşabilir. Malum ruhsat harçları ve prosedürleri çok ağır. .22 ye taktıysanız da Target tipi ayarlanabilir gezli modellere bakınız.
-
Bu buluşmaya ve sonraki en az 1 ay buluşmalara tatil nedeniyle katılamayacağım. Sizlere iyi eğlenceler. Kazasız atışlar.
-
Paylaşım için teşekkürler Kamuran, ellerine objektifine sağlık.