Arkadaşlar 14 haziran hem benim evlilik yıldönümüm hem de oğlanın mezuniyet partisi var öğlen oraya gitmem gerek, aranıza bu hafta katılmam çok zor görünüyor.
TheNightHawk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hunter da denemeni tavsiye ederim.
-
Güzel tüfektir severim L96 yı
Senin koyduğun resimdeki hem airsoft hem de AI AWF diye adlandırılan 7.62 model.[Resim Engellendi: http://www.impactguns.com/store/media/ai_awsm.jpg]
[Resim Engellendi: http://img115.imageshack.us/img115/2455/photo25975mw2.jpg]
Madem sen de seviyorsun
-
yapacağın parça o parçanın üzerine geçme olmalı. Düşündüğün gibi bir sistem weihrauch tarafından HW77 lere uygulanıyor, ondan fikir alabilirsin. Weihrauch 'un sitesinde var.
-
Göndermezler arkadaşım, gönderseler de eline ulaşması şans işi, gümrükte takılırsa çoook uğraşırsın.
-
Ateşli de Dampa ayağa o kadar da güvenmeyin derim ama olabilir, pcp de sorunsuz kullanılır.
-
Bu dürbünden getirmiş, daha sonra da Raptor X e satmıştım, o da başkasına sattı. Güzel bir dürbün ama uzun gelebilir boyutuna dikkat edin. Bir de amerika'dan almanız imkansız gibi birşey, başka ülkede de barska görmedim hiç.
-
Buluşmaları takip edip gelebilirsiniz. Ayrıca bir davet beklemenize gerek yok. İyi günler dilerim.
-
dış görüntü olarak benzer olsalar da ikisi birbirinden çok farklı, HW45 yaylı, sizdeki pnömatik. HW45 de 2 güç ayarı var, hw75 in gücü bizim düşük güç ayarına denk geliyor. Ayrıca bizim tabancalar tepiyor. Kurma gücü kapağı açarken uygulanıyor, sizinkinde kapanırken.
Bu adreste detaylı bir incelemesi mevcut.
Buluşmalarımıza gelirseniz bizdeki hw 45 i denersiniz, biz de 75 i

-
Namlunun tamamına takarsın namlunun tahliye delikleri geride kundak tarafında olur, önemli olan havanın genişleyebileceği bir yer olması. Bu tür namlulara shrouded barrel denir.
-
Google da biraz araştırma yaparsanız, türlü çeşitte yapılabildiğini görebilirsiniz. Pet şişeden de olur, su borusundan da olur. Mantık namludan çıkan havanın namluyu terkettikten sonra yayılıp basıncının ve hızının düşebileceği genişlikte bir kap olması, çıkışının da pellet çapından az büyük olması. Gerisi sizin marifetinize kalmış. Neticede komplike bir şeye gerek yok. (Havalısilah için)
-
İnsanın dışarlarda bir tanıdığının olması ne güzel değil mi
hayırlı olsun. -
Güzel atışlar, farklı pelletlerle de denersen tüfeğin sevdiği pelleti bulabilirsin. Airarms'lar güzel de etekleri çok çabuk deforme oluyor, grup atışlarında atıştan önce güzellerinden ayıklarsan daha iyi olabilir.
-
Silahın tetiği çok sert bu yüzden ezerek atmak pek kolay değil.
-
Merminn vereceği tahribat çaptan ziyade dizayn ile de alakalıdır. Fiziksel olarak dengesiz üretilen bir çekirdek, insan gibi bir hedefe çarptığında yalpalamaya başlayarak, takla atarak ya da parçalara ayrılarak daha büyük tahribat yaratabilir. Her şeyi kalibreye indirgememek lazım. Benim bildiğim 5.56 ların parçalanmaya meyilli oldukları, çarpmadan sonra vücut içinde küçük parçalara ayrılıp daha çok organa zarar vererek daha çok tahribata neden olduklarını duymuştum. Bunu sert zeminlere atılan bir kurşunda tahmin edemeyebiliriz, bu muhimmatları tasarlayanlar, kullanma amacına göre çeşitli testlerden geçirirler, bir 50BMG merminin insan vücüduna ne kadar hasar vereceğini hesaplamak gibi şeylerle de tahmin edersiniz ki uğraşmazlar. 7.65 delicilik için üstün olabilir ama piyade tüfeğinde bence asıl önemli olan, aynı ağırlıkta (diyelim bir g3 ve piyadenin üzerinde taşıyabileceği şarjör sayısı) daha çok mühimmat taşıyabilmek, çeşitli zor koşullarda sıkıntı yaratmadan çalışabilecek bir tüfek ve 100-200m mesafede optik nişangah olmadan isabetli atış, hedefte yeterli durdurma gücü olmalıdır. Siz şimdi 50m den atılan bir 5.56 mermi 7.62 g3 den atılan mermiden daha az öldürür diyebilir misiniz. Kullanım amacı olarak bence bu kalibre yeterlidir.
-
Bu arada osman abimin 97k sı hayırlı olsun.
-
Bendeki patriotun da namlusu lothar-walther. Bir ara kullanmıştı, bizim yorumlarımız sonucunda ama şimdi ne oldu bilemiyorum.
-
Abi pellet gelecek diye elimdeki ıskarta pelletleri atıyorum valla, gelse de rahatlasam

-
Erdemle bir hayalimiz var, bakalım belli mi olur.
-
Erdem ilacı bu sefer de unutursan ben yokum, kenelere yem olmaya niyetim yok