TheNightHawk tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

diana high power 4.5 mm ve ts10 sıparişi verdim bu gün,kafa takılan bir şey oldu resimdeki hangi diana saçmayı yolluyor veli abi?bunların şekli şemali hepsi aynımı diana pellet lerin?
    [Resim Engellendi: http://img370.imageshack.us/img370/4312/rs799152rq3.th.jpg]

Diana high power = H&N Barracuda Heavy , ağır ve bu tür güçlü tüfeklerin en çok sevdiği pellet, biraz düşme yapıyor fakat rüzgar falan dinlemiyor.

[Resim Engellendi: http://topguns.ru/puli-v-razreze/index_files/909641.jpeg]

H&N: FTT, Barracuda Match extra heavy, Crow Magnum, Silver Point

[Resim Engellendi: http://topguns.ru/puli-v-razreze/index_files/909643.jpeg]

Gamo: Pro Magnum, Pro Hunter, Match

[Resim Engellendi: http://fieldtarget.metropoliglobal.com/balines/foto1.jpg]

Barracuda Heavy /JSB Heavy /Barracuda Extra Heavy Match

[Resim Engellendi: http://www.sportwaffen-schneider.com/images/DiaHighPow45.jpg]

Keşke yurt dışına gösterdiği özeni içeri de gösterse bu durumdan daha iyi olurdu hatsan, ama yine de tüm uyarılarımıza rağmen bildiğine okumaya devam ediyor. Sonuçta biz Hatsan için ufak bir kitleyiz, neden uğraşıp boşuna kendini yorsun ki, verir defolu tüfekleri bozulursa kırılırsa değiştirir bu kadar basit. Yurt dışı forumlara da giriyorum, hatsan'dan onlar da şikayetçi, hatta 2.nesil patriotların düşme emniyet testine sokulmasını isteyeceklermiş, ayrıca tetik mekanizmasının yenilenmesini istiyorlar (meşhur hatsan mühendisleri, meşhur pimleri fırlayan tetiklerinden takmışlar ) Ayrıca Diana değil, weihrauch da olsa yanlış kullanım sonucu böyle sorunlar oluşması normal, siz 350 magnum ile boş atış yaptınız mı? Trouble arkadaşımız temizleme pelleti koyup atmış, bu da bence boş atış etkisi yapmış, bir de yağlı pellet ve yanlış yağlama (aşırı gresleme) sözkonusu ise ahşaptan da plastikten de olsa kundağı kırması olası biliyorsunuz. Ben de 97k ile boş atış yapsam diyelim ki vidası gevşemiş ve fark etmemiş olayım, kundak kırılabilir. Bu diana için de gamo için de aynıdır. Bu tüfeğin kalitesini göstermez. Düzgün kullanıldığında bir sorun yaşanmadığını ben şahsen görüyorum, benim tüfeğimde bir sorun yok. 27 ft/lbs güç üreten bir yaylı silaha boş atış yaptırırsanız bu tür sorunların oluşması normaldir.

Bütçenden bahsedersen bir silah önerebilirim sana. Mesela ben olsam tipi kayık olmasına rağmen H&K P7M13 alırdım çok üstün bir silah, şu anda kullandığım H&K USP den de çok memnunum. Yerli silahları taşıma için tavsiye edemeyeceğim , kaplama işçilikleri dayanıklı değil. Bulundurma için sarsılmaz'ın silahları güzel cz75 klonu silahlar. Ama bir de S&W 945 Performance Center Edition var ki değme ;) özel üretim bir silah ama MKE 'nin fiyat politikası sağolsun diyorum ...

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

P7M13 e takmış vaziyetteyim bu aralar :)

Smith&Wesson 945 PC

[Resim Engellendi: http://www.silahsitesi.com/uploaddir/201151364298.jpg]

Kral çok güçlü yayı kaldırabilecek bir tüfek değil dikkatli olsan iyi edersin, tetik tırnağı kırılıp piston kurtulabiliyor haberin olsun. Tüfeği kurduktan sonra elini hemen kurma kolunun önünden kurtar, tırnağın kırılma durumunda eline kurma kolu çarpıp yaralayabilir. Daha kötüsü kendiliğinden ateş alabilir. Huylandırıyorum belki ama kimsenin zarar görmesini istemem.

Arkadaşlar burdaki silah ve mod54 , hw97 ,bizim yaylı silahlar gibi olmuyor sanırım (mesela mod125, webley patriot, gamo cfx) ..Peki bu hareketli piston deniliyor sanırım nasıl çalışıyor bunlar ..Anlıyapileceğimiz bi şema filan varmı..Birde bu silahlar bizim yaylılardan daha uzun ömürlü oluyor sanırım :him:s:him:s Yardımlarınız için teşekkürler

Şimdi öyle silahlar yazmışsın ki birbirlerinden çok farklılar, Mod 54 yandan kurma ve sliding breech dediğimiz, kurma kolunu çekince piston yatağı da pistonla birlikte geriye gelir ve namlu açığa çıkar, elinle pelleti namluya sürersin, 97k da ise aynıdır fakat kurma kolu alttadır. Gamo cfx de sabit namludur alttan kurmadır ama pistonun çalıştığı hazne sabittir, pelleti yüklemek için pellet yükleme yuvası vardır, onu çevirip namluyu görürsün, pelleti yüklersin, yüklemek daha güvenli fakat pek pratik değildir.(koyarken pellet ters dönebiliyor, eteği oturmuyor vs) Mod 54 de pelleti parmakla yüklerken kazayla piston kaçarsa parmağın kopmasın diye (böyle bir kazada parmağının kopması kaçınılmaz, o yüzden kurma kolunu her zaman pellet yüklerken tutmakta fayda var) dişli bir emniyet sistemi var, kurma kolunu kaçırsanız bile kol tırnağa takılır kapanmaz. 97k da bu güvenlik önlemi yoktur sadece basit bir mekanizma tetiğin çekilmesini engeller, bu aksamdaki bir arıza pellet yüklerken tetiğe dokunursanız parmağınıza mal olabilir. patriot ve mod 125 namlu kırmadır , namluyu kırar pelleti direk namluya sürer kapatırsın (namluyu her zaman sıkıca tutun) Uzun ömür sizin tüfeği nasıl kullandığınızla alakalı birşeydir, boş atış yapılmayan bakımlı silah uzun yıllar işinizi görecektir. Tabi Mod54 ve 97k alman işçiliği ve kalitesinde üretildiklerinden daha uzun ömürlüdür. (doğru kullanılmaları şartıyla tabi)

416 VS Colt

Bildiğim kadarıyla 357 magnum 38 lik mermi atmaz kalibre farklı diye biliyorum.Birde Desert Eagle in 44 lük yada 45 lik magnum u var biliyorum.357 magnum duymamıştım geride kalmışım sanırım. #hims

Çok kesin konuşuyorsun .357 Magnum .38 atmaz diye hiç araştırdın mı? Biliyorum ki buraya yazdım.

Yağ olarak castrol magnatec ya da castrol edge tavsiye ederim. Motor silk kullanacaksanız magnatec ile birlikte kullanın. Yağ filtresini de değiştirmeniz gerek. Gösterge sıfırlamak için alete ihtiyaç var, bmw servislerinde bulunur, yağ değişiminden sonra gidip sıfırlatabilirsiniz. 2 yılda bir de ingiliz anahtarı ile servis yazısı çıkar, o da fren hidroliği değişimi demektir. yol bilgisayarı varsa kullanımını anlatabilirim. ama bana bir resmini çekip eklerseniz daha rahat olur. Araç yağ eksiltiyorsa çok ince yağ kullanmayın (0-40) 10-40 ya da çok fazla eksiltiyorsa 20w-50 kullanın yazları.

Herhangi bir sorununuz olduğunda 0312-278 19 79 Uzlar servisi arayabilirsiniz. Parça da bulurlar.

Yay uymuyor ama kendi ürettiği patriot setinde yay tutucu dahil biraz fiyat tuzlu ve orjinal yayından da güçlü. Benim en kısa zamanda conta ölçülerini öğrenmem gerek, yay ölçüsünü de verin, adam yay üretiyor söylediğimiz ölçüde yapar bana hw45 için 4 tane yapıp yollamıştı, sitesinde olmaması ya da uymuyor demesi bence sorun değil adamda yay üretim makinesi var, hangi kalınlıkta kaç spir istiyorsan adam makineye veriyor yay telini, yay olarak çıkıyor. Bu kadar basit neden büyüttünüz anlamadım. 10 tane üret yolla deriz yollar, yalnız çoklu siparişin gümrükte takılma olasılığı vardır, o yüzden her il ayrı sipariş verir ayrı ayrı yollar, hem de kargolama masrafı olmaz ayrıca. Fiyatı nedir diyorsanız fiyatlar bu:
    Piston Contası
    http://www.airguns.citymax.com/catalog/item/251485/5315822.htm

Kit olarak yay tutuculu set (Yay plastik tutucuya uymaz diyor çünkü yayları bu setine göre üretiyor, metal yay tutucu var ve 1.sınıf işçilik olduğuna eminim)
    http://www.airguns.citymax.com/catalog/item/251488/43388.htm
    Siz yay almazsanız ben ihtiyacım olduğunda bu kitten alacağım zaten istek üzerine üretiyor.

Buda tek olarak yayın fiyatı
    http://www.airguns.citymax.com/catalog/item/251488/43385.htm

Yay işini buradan çözmezsek eğer contanın kargosu çok tutmuyor. Bir de bakalım hatsan yerli contaya ne isteyecek, kalitesi nasıl , yay kalitesi nedir bilemiyorum. Sonra kararımızı veririz.

Bir de 1.nesil ile 2. nesil arasında piston contası, yay farkı da var mı onu bilmiyorum.