Hafta sonu büyük ihtimalle soğuk ve yağışlı olacak deniyor meteoroloji de. Bence bu işi daha düzgün bir havada yapalım.
Beklentiye göre Pazar günü 8-18 derece hava sıcaklığı %60-95 nem ve 17Km hızla rüzgar ve sağanak yağış bekleniyor.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Hafta sonu büyük ihtimalle soğuk ve yağışlı olacak deniyor meteoroloji de. Bence bu işi daha düzgün bir havada yapalım.
Beklentiye göre Pazar günü 8-18 derece hava sıcaklığı %60-95 nem ve 17Km hızla rüzgar ve sağanak yağış bekleniyor.
Kaybeden de sincapları toplasın ![]()
Benim sincap pek güvenilir değil, yakın mesafeden sorun olmaz sanırım ama uzaktan bazen vurulup düşmediği oluyor gibime geliyor bana, inceler bakarız uygun mu değil mi.
Bu arada yarışmada güç sınırlaması olmasın, yaylı pcp kalibre ve gücüne bakılmadan birlikte yarışsın ve dürbünlere zoom sınırlaması getirilmesin başka birşey istemem ![]()
Bir aksilik olmazsa ben de katılabilirim. Şimdiden katılırım demem zor. Güzel olacağına eminim.
Bu hafta sonu işlerim vardı. Kendime bir iyilik yapıp bisiklet topladım. Bir dahakine katılmayı umuyorum bir aksilik çıkmazsa. Çok keyifli bir gün geçirmişsiniz. Ankara Team'in ellerine sağlık.
Erdem benim sincabın kazıklarına bir bakar mısın 3 tanesi sende olması lazım. Benim durum da kesin değil ayrıca benim sinap bildiğiniz gibi ağır hasarlı
yakına koyarsak sorun olmaz da uzakta vurulsa bile düşmeyebilir.
Özgür hocam sonunda dürbün almış hayırlı olsun diyorum buradan .
Bu mekanı Kamuranla ilk biz kullandık, diğer yerden daha iyi yazın en azından piknikçiler olmaz da, başka türlü çiftler geliyor heralde arada
kuytu bir yerde de ![]()
Allah Köksalın Texas pikaplarına zeval vermesin. Her asker gazinocu olamaz ![]()
Tornacıda yaptırabilirsin sanıyorum. Çok da mühendistlik isteyen bir parça değil. Ölçüyü tutturması yeterli. Zaten orjinal pimi güzel değildi.
Alüminyum teneke bira, kola gazoz tenekesinde bol miktarda bulunur ve kağıt kadar incedir.
Ben müsait değilim gelemem heralde.
Gamonun fırçalı harbi takımından al, 15 ytl falan olması lazım, rahat edersin. Misina yöntemi var ama şarjörlü olduğu için olmaz sanırım. Harbi en güzel çözüm olur, ileride tüfek değiştirsen bile her zaman işine yarar.
Alüminyum tenekeyi makasla kes, içini yağla öyle takmayı dene, kurma kolunun yarığına gelince o-ring kesiliyor, piston contasını da çizdirmemek için bu yöntemi kullan. Dikkat et tenekeye elini kestirme ![]()
Biz Fare diyoruz onlara , Asıl adı Anadolu Gelengisi.
En güzeli boş ve emniyette bile olsa bir silahı her zaman dolu kabul etmek ve buna göre davranmayı ilke edinmeyi alışkanlık haline getirmektir. Silahınızı zarar vermeyi düşünmediğiniz hiç bir hedefe doğrultmamayı birinci kural olarak hiç akıldan çıkartmamak gerekir.
Bu tüfekten önceleri de bende vardı. Gamo 'lara yapılabilecek modifiyelerin çoğu gamo parçaları kullanılarak yapılabilir ayrıca gamo'lar için üretilmiş diğer kitler de uyar. Piston contası dahil.
EE kartopu yok bu havada mecburen taş atıcan ![]()
Bu hafta da ben açayım konuyu dedim. Aldığım duyumlara göre bu sefer tüpümüz güzelce doldurulmuş. Artık havalar da ısındığına göre çamura batmayacağımızdan çamlığı bir ziyaret edelim artık diyorum. Elinizdeki bilimum silahı getirin de hepsini deneyelim. Kamuran özellikle sen emaneti getirirsin diye umuyorum
paslanmasın yavrucak. Biraz talim yapalım. Uzun mesafe atışları yapalım. Şişe infaz edelim vs.
Aksine .45 Colt mermisi sesten yavaş olduğu için daha isabetli olması gerek.
Kronomuz arızalı, kamurana verdim tamir edebilirse ölçer diye umuyorum. 2. bir krono da istedim ama cevap yok ![]()