Serdar sen ankaradasın adres NiteHawk olmalı
Havaleyi bana yapman gerek hehe
TheNightHawk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bende daha önce golf4 vardı, amortisörleri gazlı değil yağlı tipti ben gazlı taktırmıştım. Pek bir fark da yoktu süspansiyon konforunda. Ama bir 2006 civic bir de 2004 audim var, civic e audi'den binince cam falan mı açık diyorum o kadar izolasyon farkı var
Civic bozuk yolda çok gürültü alıyor. Motor olarak daha üstün fakat 1.6 ALZ motor VW grubunun en sorunsuz motorudur. Tek tük fazla yağ yakanı denk gelebiliyor sadece. -
Benim şahsi kanaatimce yeşil grese gerek yok, eğer gözünüz yer sökeyim yapayım derseniz, Molibden içeren Molykote BR2 ile yayını , çok az olmak kaydıyla da pistonu (keçeye kaçırmadan) kauçıklu gres ya da molibdenli gresle yağlayabilirsiniz. Tetik tertibatındaki kırmızı gresi de GUNK-OUT tarzı yağ sökücü spreyle tetiği dağıtmadan dışarıdan yağdan arındırıp, iç kısımlara kaliteli silah yağı ve birbirine sürtünen yüzeylere yine Molykote sürmenizi tavsiye edebilirim. Yalnız yay sökülürken yaşanan bir çok yaralanmalı olay görüp yaşayıp duyduğumdan yay sökme takma aparatı olmadan yay sökme işine girmemeniz daha akıllıca olur.
-
Motoru 8 valf ALZ motor kodlu VW motoru. Bir çok audi ve vw grubu otomobilde kullanılır. Bence 16v olan motorundan daha iyidir. Ekonomi amaçlı olan 16v motor daha isteksiz çalışır. 8V motor yüksek devir ister ve güzel benzin yakar. Sağlam ve uzun ömürlü bir motordur.
-
İçini açmak kolay da hele o BB şarjörünün yayı varya
insanı çileden çıkartır 
-
97k ve HW100 ile 10m grupmanı yapmak çok anlamsız, bir yerden sonra saymaktan sıkılıyorsunuz, sadece delik siz konsantrasyonu kaybettikçe büyüyor

-
Modifiye etmezsem duramam

-
-
Patriotun tam olarak yay ölçüsü nedir, Maccari'nin sitesinde yeni bir yay gördüm uyar mı merak ediyorum.
http://www.airguns.citymax.com/catalog/item/251488/5614578.htm
1.5621 yay iç çap
39 spir
3.75 yay kalınlığı.Özellikle Mustafa abim biliyordur diye umuyorum.
-
Kamuran keşke ölçmüşken yayın iç çapını da ölçseydin. Yay tutucu'dan kolay olurdu. Maccari siteye bizim "ÖZEL" siparişten sonra 2.66mm E8700 Universal yay koymuş. ama bizim aldığımızdan kısa gibi.
http://www.airguns.citymax.com/catalog/item/251488/5730289.htmBenim hesabıma göre bu E8700
Tel kalınlığı 2.667mm
29 Spir
iç çap 14.1mm
Setlenmemişken 25.4 santimetre. -
Evet benim de şimdiye kadar gördüğüm tüm pistonlar baştan ve kuyruktan sürtünmüştü. Ortasına çentik açmak dert olmaz.
-
Çok temiz muhafaza edilmiş bir klasik, inşallah sizin baktığınız gibi sonraki nesillere yadigar kalır.
-
Dizelin fazlası tüfeğinizi parçalarına ayırabilir bilginize

-
İşi iyice ilerlettin kamuran, kundağı sabırsızlıkla bekliyorum , yeni dremel parçan da hayırlı olsun.
-
Bence dizellemeden kaynaklanmış bir olay bu, piston patlamadan dolayı geri tepince pim yuvasını kopartmaya çalışmış, kundağın da kırılabilirdi, normal bir durum olmadığı kesin.
-
Az pompa ile atışta mermi seker dikkatinize ! Mutlaka gözlük takın.
-
Mühye köyünde Paintsign a gidiyoruz.
http://www.paintsign.com/tst/default.as…amp;Cnt=contact
Ulaşım bilgileri sitede mevcut. Drebced seni de bekleriz
Benim emektar CFX i de görmüş oluruz 
-
Yazın Pazar güneş doğuşu buluşmaları yapıyoruz, evli ve çocuklu olunca pazar günü caz yapıyorlar o yüzden pazarları bizim için biraz zor oluyor. Ayrıca çocuk olunca biraz da onlara zaman ayırmak gerekiyor bekarlar daha anlayamazlar.
-
97K cılar arasına hoş geldin. Güle güle kullan tüfeğini

-
Gelmeye çalışırım atış yapamasam bile çay içerim hehe