Tüfeğin rodajını tamamlayana kadar saçmalaması normal. İlk zamanlar vidaları devamlı gevşeme yönünden kontrol et. Bence de gez arpacık grubu güzel, neresini beğenmedin ?
TheNightHawk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Eh Ankara'ya da bir poligon yakışır artık, Takım her gün genişliyor.
-
Biz de kenara hendek kazıp içine timsah koyarız kimse geçemez

-
önce yatay bir çizgi çekip yükseltmeyi ardından dikey çizgi çekip yatayını ayarlayın. Daha sonra tam nokta atışı yapacak kadar ayarlanmamışsa ortaya bir nokta koyup oraya göre ayarlayın. Tüfeğin gücüne, dürbünün büyütmesine ve dürbünün tüfekten yüksekliğine bağlı olarak ideal ayarlama mesafeleri vardır. Bunu da chairgun programı yardımıyla bulabilirsiniz.
-
Bu konuda bir beyin fırtınası yapalım. Atış alanına çamur olmaması için biraz mıcır dökülür, araçlar otoparka çekilir, çitten ufak bir kapı açarız. Bizim bölgenin çitli olmasına gerek yok. Sadece güneşten yağmurdan korunacak kadar bir yarı kapalı alan bize yaterli olur. Zamanında konuşmalarımızda duvara kadar alanın kullanılabileceğini söylemişlerdi. İkna edebiliriz sanıyorum ama güzel bir proje götürelim adamlara rahatsızlık vermeyecek şekilde arazinin atıl kalan bölümlerini değerlendirelim. Tam olarak nereye kadar alanın kullanılabilir olduğunu başta öğrenmek lazım. Benim tahminimce 150M uzunlukta bir alan yaratabiliriz. Arkası da tepe olduğundan arka alan için de çok tehlikeli olmaz.
[Resim Engellendi: http://img255.imageshack.us/img255/3110/psne1.th.jpg]
[map]mühye[/map]
-
Ortaklaşa anlaşırsak Paintsign ın arazi müsait, masrafı bizden olmak kaydıyla izin vereceklerine eminim. 100m lik kulvar bile yaparız. Şu çamurdan kardan kurtulsak çitin dışına çıkarız.
-
OO Ankara Team iyice genişliyor. Bu hafta işlerim dolayısıyla katılamadım. Bir dahaki sefere artık yeni arkadaşlarla tanışırım.
-
Tebrikler hocam benimkinde hiç o ring falan yoktu mesela düşmüş demekki.
-
Ben bu sefer gelemiyorum işim çıktı size iyi eğlenceler.
-
Bir dahakine güneş kremi de götürelim, kar feci yakıyor amele yanığı oldum az daha dürbünün izi gözüme çıkacakmıştı ahah, akşam evde baya dalga geçtiler

-
-
Sonunda yazdıklarımı birileri okudu herhalde ve G3 leri değiştiriyor.
01.15.2008: TURKEY HAS ADOPTED THE HK416 AND AG416 AS NEW SERVICE RIFLE, REPLACING AGING G3. QUANTITIES NOT REVEALED AS OF YET. SIGNIFICANT PURCHASE FOR HK. NO WORD EITHER ON WHETHER TURKISH PRODUCTION FACILITY TO BE SET UP OR IF ENTIRE ORDER FULFILLED FROM OBERNDORF.
-
HKPRO sitesinden alıntıdır
01.15.2008: TURKEY HAS ADOPTED THE HK416 AND AG416 AS NEW SERVICE RIFLE, REPLACING AGING G3. QUANTITIES NOT REVEALED AS OF YET. SIGNIFICANT PURCHASE FOR HK. NO WORD EITHER ON WHETHER TURKISH PRODUCTION FACILITY TO BE SET UP OR IF ENTIRE ORDER FULFILLED FROM OBERNDORF.
-
Erdem karne dağıtalım bu sefer, devamsızlıktan kalanlara da ödev verelim.
-
Atarsınız tabi kurşundan olduğundan yivlere de zarar vermez, fakat gevşek oturursa tüfeğe zarar verebilir. Bu tip mermi genelde tabancalarda kullanılır. Tüfekte tavsiye etmem. İsabeti de tatmin etmez sizi.
-
Genelde geliyorum bir aksilik çıkmazsa gelirim.
-
97 ve 77 de yay kırılma çok sık rastlanan bir durum olduğundan ben kırılmasını beklemeyip maccari yay taktım. Şu anda gayet güzel çalışıyor. Dizel başlarsa da yedekte contam var onu takacağım.
-
artacak. mesela eski tetik

-
Düğmenin üst kapağında pil yeri var pili bitmiş olabilir.
-
Ben yollayabildiği kadar alırım saygılar, ankara'ya beni yazın