Ayarlı ayağı kullanıyorum fakat airgun rated dürbünle zaten çok da bir tepmesi yok tüfeğin. Dampa niyetine kullanılacak bir ayak değil bilginize.
TheNightHawk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
+1 Bkz ben, bozuyorum, yolluyorum ilker abi ye hallediyor eheh
şaka bir yana bu hobiyi seviyorum. Hatsan la ilgili çalışmalarım vardı, Kısa namlu projesi gibi ama sonunda tüfeği kısalttım ama tersten
kundağı kesip hw45 e taktım
97k da başarılı bir susturucu denemem oldu, hw100 de de pul ve keçe koyarak sesi azalttım ama şimdi susturucusuz kullanıyorum ateşli silah gii mübarek hoşuma gitti 
-
Görüp incelemeden yorum yapmak çok zor. Ben rakamlara halen inanmıyorum.
-
paypal ile ödersen daha güvenli olur. Kredi kartı yurt dışı siparişlerde şart diğer türlü bir sürü masraf etmen gerekir havale için.
-
Beklenen cevaplar burada
http://www.airguns.citymax.com/catalog/item/251485/2425046.htm Breech seal
http://www.airguns.citymax.com/catalog/item/251485/1151533.htm Piston Contası
http://www.airguns.citymax.com/page/page/251330.htm Şimdi de basit siparişler 9 dolar diyor. Bir ara sadece conta 4 dolar diyordu. Alınca kendi ekliyor sanırım.Ayrıca bu bana son gelen beyazdı rengi önemli değil.
-
Maccari sadece conta istediğinizde 4 dolara postalıyor artık. Ama sanırım toplamışsınız. Ben bir piston bir breech contası aldım , tüfeği daha sökmedim yedekte bulunsun diye aldım. Bir gün sorun olur da sökersem takacağım.
-
Bugün tüfeği inceledim.Yay hangi model bilmiyorum ama süper bir yay. Sanıyorum bu altın tetik shadow'lar uygun değil. Orjinal tetik parçaları bende olmadığı için deneyemedim. Tüfekte herhangi bir arıza görünmüyor. Aklıma tek gelen tetik mekanizmasına ya bu altın tetik uymadı, ya da hasar gördü. Topu istanbul'a atıyorum

-
500 lük 5.5mm hunter 10 ytl ise fiyat gayet normal.
-
Mustafa abi yay'a gres sürüldükten sonra mutlaka bir şekilde o yağ pistona ulaşacaktır. Dizelsiz yaylı silah diye bir şeyin mümkün olduğuna ben inanmıyorum.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Tetiğin arka bloğundaki sabitleyici vida nerede? o vidayı takmadan kurma gafletinde bulunup parmağımı kırmıştım

Ayrıca tetik tırnağında bir problem olabilir. Bir bakayım başınıza bir iş açmayın

-
2001 TD4 Freelander'ım vardı, ilk zamanlar devamlı servise çağırılıp birşeyeri değiştirildi. İlk BMW 320d motorlu (BMW motorul kullanılıyor halen) olduğundan ve bmw de boylamasına yerleştirmek için tasarlanan motorun 2 teker arasına yanlamasına konmasından dolayı bir çok problem çıktı sanırım. ayrıca bu konumlandırma yüzünden servisi çok zor bir araçtır. Arazide korkmadan cesaret edebilirseniz piyasadaki japon rakiplerinden (suv sınıfı) çok daha ağır arazi şartlarına girebilirsiniz. Bir ingiliz aracı olmasından dolayı milyon tane problem yaşarsınız. Konfor yanından bile geçmemiştir. Arazide işiniz yok ise uzak durun. Yine de sağlam bir araçtır karoser olarak, bendeki tek kapı idi tek kapılar monokok şasi olduğundan burulma direnci yaklaşma uzaklaşma açıları daha iyi. Sol yan kapısından sağlam bir darbe yedi ve motor problemi şanzıman problemi vs problemi hiç bitmedi satıp kurtuldum. (Sol tarafı komple ingiltereden geldi aylarca parça için yattı, yarım araba geldi çünkü monokok şase yani şasesi tek parça ek yeri yok :))
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Land Cruiser i tek geçerim

-
Çok güzel tebrik ederim. Virüsü eşinize de kaptırmışsınız

-
+1 böyle şeyleri içimizden düşünelim

-
Ters pellet atma fikri daha önce de benim aklıma gelmişti ama kesmek daha da güzel bir fantezi teşekkürler

-
Hiç yaşamadım ilginç bir durum.
-
Benim tabancadaki nişangah 6 sene boyunca içinde lamba varmış gibi yanabiliyor, Trityum denen radyoaktif bir madde içeriyor. Sağlığa çok zararlı özellikle sıvıya karıştığında, tabancada basınçlı bir tüpün içinde bulunuyor. Ben de bu tür ışık saçan maddelerin zararlı olabileceğine inanıyorum.
-
Bu ara soğuklardan dolayı kompresörde sıkıntı var, bugün zaten atışlarımızı kısıtlı hava ile yaptık basınç düşüktü. Yarın atış yapıcak kadar havamız yok. Benim 97k da bakımda.
-
Hava durumu nedeniyle çocuk gelmemesi yerinde olur. Ayrıca orada misafir konumundayız , ona göre davranmakta fayda var. Yeni gelecek arkadaşlara tesis hakkında mini bir brifing veririz. Bazı kuralları var onlara uymamız gerekiyor. (Mesela tesis içinde tüfeklerle dolaşmamak, sağa sola ateş etmemek gibi, otoparkın çitlere yakın olan tarafında arkadan kimsenin zarar görmeyeceği şekilde hedefleriniz yerleştirip atışlarınıza başlayabilirsiniz. Ayrıca çevredeki canlılara (örneğin kuşlar
) ateş etmek gibi bir hataya düşmeyin. Bizim için çok değerli olan bu tesisten olmak istemeyiz. -
Ben de durumlara bakayım gelmeye çalışacağım %80.
-
Ben sadece arkadaş tavsiyesi vermek istedim, tabii ki uğraşmakta serbestsin. Elinin bu işlere yatkın olduğu anlaşılıyor. Ama sonuçta silahtan olmak da var. Yanlış anlamamana sevindim. Kolay gelsin iyi haberlerini bekliyorum.