Mha adlı kullanıcının mesajları

    Öncelikle iyi günler. Şuanda kullanmış kral puncher pro ile kullanmış olduğum 3-9x44 lük dürbün işgörmez duruma geldi. Bende fiyat performans olarak uygun dürbünleri araştırmaya başladım optima 2.5-10x50e-sft de karar kılmıştım ki aynı fiyat bandında olan nikula 6-24x60 dürbünü görünce karar veremedim. Sizce bu dürbünler nasıldır artılarıyla eksileriyle ya da sizin öneriniz varmı max 900 civarı optik. Atışlarım 20-25 metrede olabiliyor 150-175 metrelere de olabiliyor. Tavsiyelerinizi fikirlerinizi bekliyorum. Saygılar.

    Açıklamanız için teşekkür ederim grupman tatmin edici olmuş tabi sizinde dediğiniz gibi atıcıda bir faktör. Bu grupmanı hangi güç ayarında yaptınız? Ayrıca sıfır almak isteme sebebim eğerki kargoda bişey olur vs. İnsanları kırmak, zan altında bırakmak istemem direkt olarak ürünü aldığım yerle muhattap olmak daha iyi olur diye düşünüyorum. Daha önce başıma geldiği için söylüyorum lütfen yanlış anlaşılmasın. Galatian ile kıyaslamanızıda merakla bekliyorum. Dürbün vs aparatlar zaten yivsiz tüfeklerimde mevcut ama pcp ile yapacağım uzun menzilli atışlarda dürbünün yetersiz kalacağını düşünüyorum bu nedenle sıfır önerebileceğiniz dürbünler nelerdir? İyi forumlar :)

    Öncelikle hayırlı günler uzun zamandır envay çeşit yaylı,vortex, alttan kurmalı, namludan kurmalı tüfekler kullandım ve artık pcp ye geçmeye karar verdim. Uzun araştırmalar sonucu kral puncher pro silent marine almaya karar verdim hem görünüşü hem grupmanları hemde gücü beni cezbetti. Tabi şöyle bi gerçekde var pompayla kullanıcam 330cc tüp ideal geldi. Sizlerin de yorumlarınızı, düşüncelerinizi, tecrübelerinizi öğrenmek isterim. Bide dürbün olarak ne önerirsiniz 750-800 tl bütçem var,ayrıca bipot için ray göremedim fotolarında bu konudada bilgilendirirseniz sevinirim. Herkese iyi forumlar:)

    Hoşbulduk bende uzunca bir araştırma sonucu meşakatini çektim diyebilirim gerçi bu daha araştırma meşakati bide kullanımı var :)

    Öncelikle herkese merhaba ben hakkı ankarada yaşıyorum pcp deryasına bende açılmayı düşününce kendimi bu forumda buldum forumdaki tecrübeli arkadaşlardan bi nebzede olsa tecrübe edinebilmek için. Hayırlı günler dilerim.