Volkanka adlı kullanıcının mesajları

    Nemesis dediğiniz gibi 3 namlulu, açıkçası yeni başladığım için gözümü korkutuyor. Yarı otomatik alma yönünde eğilimliyim. Atış sonrası mekanizmayı kurmak için hava kullanılıyor buda hava sarfiyatını artırıyordur sanırım? Bu yarı otomatikler sizce nasıl videolardaki gurupmanları güzel. Çok fazla kullanıcı yorumu bulamıyorum maalesef.

    Galatian auto ve Turkbull sizce nasıllar kıyaslarmısınız? Veya Huğlu Effecto al geç mi dersiniz?

    Cümleten selamlar

    Antalya’dan yazıyorum. Şuan elimde neredeyse hiç kullanmadığım Hatsan Mod 125 Sniper Vortex 5.5 var. Üstünde w&s 3x9x44 ışıklı dürbün var. Pcp ye niyet ettik hayırlısı olsun

    Üstatlar selamlar;

    Elimde neredeyse hiç kullanmadığım Hatsan Mod 125 Sniper Vortex 5.5 var. Üstünde w&s 3x9x44 ışıklı dürbün var. Pcp almak için beraber satmak istiyorum ama ilan veremiyorum? Konu açma butonunu bulamadım? Bu bölümde “yeni konu” düğmesi var ama satış bölümünde yok. Başlığı yanlış yere açtıysam kusura bakmayın taşınabilir. Yardımcı olabilirmisiniz. :thumbup::/

    Elimde neredeyse hiç kullanmadığım Hatsan Mod 125 Sniper Vortex 5.5 var. Üstünde w&s 3x9x44 ışıklı dürbün var. Beraber satmak istiyorum ama ilan veremiyorum?

    Üstatlar yorumlarınız için teşekkür ederim,

    Şunu farkettimki bir konuda tecrübe eksikliği ve ne istediğini tam bilememek kadar kötüsü yok. İyi tarafı şu, son bir kaç gündür araştırmadığım incelemedim tüfek kalmadı. Tüfeklerin iyi yönleri kadar kötü yönlerini sorunlarını ve sorunların neden olduğunu araştırırken işin teknik kısmı filan baya şeyler öğrendim.

    Ustalarla yaptığım yazışmalarda 5.5 tüfekle başlamam ayrıca kendini kanıtlamış daha sorunsuz tüfekler tercih etmem yönünde tavsiyeler aldım.


    Şuan video sitelerindeki 300-500 metre atış reklamlarını ve başlangıçtaki potansiyel tüfek listemi bir kenara bırakarak sizlerinde tabsiyelerini dikkate alarak yeni listemi aşağıya yazıyorum. Pek kullanıcı yorumu bulamadığım için fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi merak ediyorum.


    Hatsan Galatian Auto 5.5 ( yarı otomatik olması nedeni ile düz modeli ile arasında güç farkı olurmu?) ( Bir tüp ile performansı kabul edilebilir seviyede kaç atış yapılabiliyor?)


    Hatssan Turkbull 5.5 ( Bir tüp ile performansı kabul edilebilir seviyede kaç atış yapılabiliyor?)


    Huğlu Effecto 5.5


    Bu tüfeklerle 100 metrede stabil olarak 5cm gurupman yakalamak çok mu hayaldir?

    Hatsan’a alternatif olarak, Huğlu Effecto var birde ama 5.5. Hakkında pek kötü yorum bulamadım. Amacım 100-200m aralarında fantezi atışları yapmak ben bunu rasgele denk geldi den öte belli bir grupman ve standartda yapabilmek. Bu amaca hitap edebilecek tüfeklerde bahsettiğimiz tüfekler arasında vardır sanırım.

    Üstatlar cümleten selamlar;

    Hatsan 6.35 pcp tüfek almaya karar verdim. Bütçem 3 bin Tl. Forumdaki yorumları, youtube daki neredeyse bütün videoları izledim ama kullanıcı tecrübem olmadığı için tercih yapamıyorum. Tüfekler tek tek anlatılmış ama kıyaslanmamış. Şuan Hatsan mod 125 sniper vortex 5.5 var. Pcp almak istiyorum. Almak istediğim ama karar veremediğim modeller aşağıda.

    Artıları eksileri nelerdir? Genel olarak Hercules hantal, Bullyde az atış vs gibi biliyorum ama tecrübeli arkadaşların tavsiyeleri hepsinden önemli! Dürbün olarak Comet Td10 (6x24x50) bu tüfeklerde iş görürmü? son olarak Dalış tüpü 6 lt yerine 12Lt olsa sorun olurmu? Tavsiye ve önerilerinizi esirgemeyin.

    Hatsan Hercules 6.35

    Hatsan Hercules Bully 6.35

    Hatsan SuperNova 6.35

    Hatsan TurkBull 6.35

    Hatsan Predator Power 6.35