ramazan66 adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaşlar kolay gelsin Pcp bakımı, temizliği, yağlama, oring lerini değiştirme işlemleri nasıl yapılıyor. Ne sıklıkta yapılması gerekiyor. Resimli anlatım bulabileceğim bir dökümana nasıl ulaşabilirim. Hatsan Novastar bakımı için.

    tüfeğin yapıldığına sevindim. Güle güle kullan. Hatsana göndermen ve tekrar eline ulaşması ne kadar sürdü. Bende yolladım pazartesi kargoya verdim salı akşam üzeri teslim edildi gözüküyor sistemde. Ne arayan var ne soran.

    Tabiki kargo ücretlerini siz ödüyorsunuz. Ciddi bir sıkıntı yoksa hatsan zaten bakımdan ücret almıyor bu yüzden kargoyu sizin ödemeniz makbul. Ayrıca garanti belgesinde de yazar. Çantayı paketleyip yollayın ulu orta tüfek çantasını herkesin görmesi sonuç itibari ile hoş sonuçlara yol açmaz. Millete göstermeye, merak ettirmeye gerek yok zaten ?‍♂️?‍♂️

    fabrika ile görüştüm garantisinin devam ettiğini söyledim. Onlarda tüfeği kendi kutusu ile karşı ödemeli gönderebileceğimi söyledi. Öylede yaptım dün Aras kargo ile hiçbir ücret ödemeden tüfeği fabrikasına yolladım inşallah problemleri halledilecek.

    Tüfeği kargo ile servisine gönderirken taşıma çantası ilemi gönderiyoruz. Kargo ücreti gönderirken ve alırken iki kere bizmi ödüyoruz.

    Hocam bende yeniyim. Daha herhangi bir pcp almadım araştırmalarım devam ediyor. Hatsan nova star üzerine yoğunlaştım bu aralar. Hem hafif, hemde 500cc 250 bar ile 150 civarı atış yapıyor olması ve LW namlu ile dikkat çekici diye düşünüyorum.

    Ameliyat olmam nedeniyle deneme atışları haricinde kullanma fırsatı bulamadığım FX ROYAL 400 tüfek Hawke Varmint 25 SF 6-24 *44 dürbün ve

    6 lt Scuba 300 bar+dolum aparatı nı satmak istiyorum. İlgilenenler özelden mesaj atabilir.

    Fiyat nedir.

    Arkadaşlar merhaba pcp almak istiyorum ama internetten değilde tüfeği elime alıp inceleyerek almak istiyorum. İstanbul Avrupa yakasındayım. Bu silahları alabileceğim birkaç av bayiinin bir yerde olduğu fiyat açısından da karşılaştırma yapabileceğim yerler varmıdır

    Ata Bey merhaba. Çok teşekkür ederim bilgi için. Benim şu an akşımda hatsan nova star var esasında. Ama kafam karışık tabi ki. Değerlendireceğim bunu da :)

    Kardeş merhaba bende aranızda yeniyim. Benimde pcp araştıranlarım devam ediyor. Nova Star’ı inceliyorum şu aralar. Çok hoş bir makina yapmışlar. Kafamı kurcalayan nova Star’da 58,5 ve 45 cm lik namlu boyutlarında iki çeşit silahı bulunmakta. Namlu boyutu çok önemlimi ne işe yarar. Siz hangisini düşünüyorsunuz.