cagataykyaa adlı kullanıcının mesajları

    2012 senesinde hatsan torpedo 155 5.5 mm almıştım. çok tüfek aldım.aldığım gibide sırf değişiklik olsun diye sattım. ama maalesef sattığıma bin pişman olduğum aralarında sadece torpedo 155 dir. ağırlığı falan bir yana ama ciddi ciddi kuvvetli,bir okadarda isabetine hayran olduğum bir tüfekti. şimdiki aklım olsa kesinlikle parayada sıkışsam satmazdım.birde şunu söyliyim arazide bulduğum içki şişesini 40 45 metreden kırmadan delmişti.

    Yaylı mıydı vortex miydi. Siz hangi sistemi önerirsiniz? Bir de dürbün kullanması sıkıntı oluyor mu acaba? Eğer numaranızı gönderirseniz WhatsApptan bir kaç şey danışmak isterim

    eğer ki mod 135 qe olursa aklına yatan havalı elimde yaz ayında Aksu avdan alınma bir tane var. Aliexspressten alınma bushnell 3-9x40 bir dürbün ,hatsan protector dampa ayak ve silahın gelen aksesuarları (tüfek kılıfı,askı kayışı).pcp kullandığım için pek elimi süremedim.dizelleme yapmak için arada daha taşa atış yaptım o kadar.( 600 tl -kargo alıcıya ait.)

    WhatsApptan resimlerini atabilir misiniz

    Saygıdeğer arkadaşlar. Hatsan marka vorteks gaz pistonlu ve bir adet yaylı silahlarda seçim yapmakta zorlanıyorum.


    Hatsan Mod 125 sniper vortex

    Hatsan Mod 135qe vortex

    Hatsan Torpedo 150 sniper vortex.

    Hatsan Torpedo 155 yaylı


    Bu dört havalı silah arasında kaldım. Güç, tahribat, menzil, isabet olarak hangisini seçmem gerektiğini açıklarsanız sevinirim. Bir de bu silahlarda güçten dolayı dürbün bozma olayı olduğunu duydum gerçekliği var mıdır? Amacım biraz daha uzak mesafeden keyif atışları yapmak. Tecrübelerinizle beni aydınlatırsanız sevinirim.