CumaLee adlı kullanıcının mesajları

    Bir kaç aydır uygunsuz içerikli mesajlar ve yorumlar yapan bir bot var. Sürekli engelliyorum fakat tekrar üyelik alıp aynı şeylere devam ediyor. Gelen linklere kesinlikle tıklamayıniz. Siz içeriği raporlarsaniz gerekeni kısa sürede yapacağım

    Çözüm olarak üyeliklere sınırlandırma yada e posta onayı getireceğiz.

    İyi forumlar.agtagt

    Bana da geldi öyle bir e-posta, spam olduğu çok açık.

    selam yeni bir hatsan sortie aldım bugün 7-8 atış yapıp tamam dedim güvenlik için şarjoru cıkarmak istedim dolu kalmasın diye kurma kolunu çekmeme rağmen yerinden çıkmadı sonrada boş bulunup kurma kolunu bıraktım bu seferde ikinci pelleti itti sanırım ve iyice sıkıştı tetigi çekmeme rağmen ateşleme yapmadı jarjörü ve sıkişan pelletleri nasıl çıkarabilirim.Yanlış birşey yapmak istemiyorum.

    Hocam bende bugün gözü karartıp namluyu ısıtarak içindeki peletleri eritip çıkarttım temizledim, ancak başka bir sorun baş gösterdi, namlu üzerinde kurma mekanizmasını çalıştıran plastik silindir parçalar eridi. Yenisini nereden bulabilirim onu öğrenmeye çalışıyorum.

    Merhabalar hobidaşlar, iki gün önce hatsan TÜRKbull 6.35 tüfeğin namlusuna birkaç tane pelet sıkıştı, servise göndermek istemiyorum, şuan tüfeği dağıttım ancak namlu ucundaki kurma kolunu geri iten parçadan dolayı namluyu sökemiyorum. Daha önce sökmeyi başaran arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını bekliyorum.

    Merhaba,

    İstanbul'da yaşıyorum. Çocukluğumdan kalma (tahmini 1994 yapımı) Hatsan yaylı tüfeğimden sonra yeni tüfek ararken sizi buldum. Forumu uzunca araştırdıktan sonra Hasan Torpedo 150 Sniper Vortex aldım. Atış için izmit veya tekidağ taraflarına gidiyorum. Bir sürü hobidaş olduğunu görmek beni mutlu etti.

    Tekirdağ’a geldiğinizde iletişime geçerseniz sevinirim. Çorluya da beklerim. 05374032343 Mücahit Gürbüz...

    Merhabalar ismim Mücahit Gürbüz, Tekirdağ çorluda yaşıyorum. 13-14 yaşımdan beri havalı tüfeklere ilgim ve merakım vardır. İlk havalı tüfeğimi arkaşımdan alıp kullanmıştım. Dipçiği kırılmıştı ve yoktu, tetik tertibatı da biraz sorunluydu. Sonrasında maddiyat bakımından yeni bir tane edinemedim, bir kaç sene önce hatsan mod125 ile kaldığım yerden devam ettim ve şimdi hatsan TÜRKbull 6.35 ile beraberiz. (Mod125 halen yerinde duruyor)...