Sinper adlı kullanıcının mesajları

    4.5 kullanıyorum ilk önce tabancayla gelen 7 gr pellet ile 25 metreden şişe kıramadım sonra pellet degiltirdim aynı mesafeden Hatsan torpedo 9.6 Gr ve mesco 10.6 Gr Dome (spoton 10.6 Dome ile aynı). İle iki üç pompada şişeyi tuz buz etti. Hathribat istiyorsanız ağır pellet kullanın ,gerçi pelleti hacda seyrettiğimiz oluyor ama olsun :) ben çok memnunum 25 ,30 metreden istediğim herşeyi sorunsuz vuruyorum atış yastığı ,dürbün olmadan bir yerden destek almadan, daha ne olsun:-)

    Merhaba , Pcp ye geçmeyi düşünüyorum şimdilik araştırma aşamasındayım sizlere danışmak istedim öncellikle. Aklımda olan modeller kral puncher mega 58cm namlu ucu ve 1050 fsp ve fiyatı ile cezbediyor , diğer model Puncher Breaker S Bullpup Silent sanırım 2019 üretimi ve şoklama namlu kullanılmış forumda Metehan üstadımız öyle yazmış.Sıfır yada formda temiz kullanılmış rastgelirse alabilirim.Pompayla dolum yapmayı düşünüyorum , sizce hangisini tercih etmeliyim ,kronik problemleri varmıdır,bir kere alıp sessiz sakin bir şekilde kullanmak istiyorum sorunsuzca.

    Hatsan Turcar 5.5 yaylı kullanıyorum.Her atıştan sonra yayın titremesini parmaklarımda ve omzumda fazlaca hissediyorum.Yayı Vortex ile değişim yaptırsam bu durum düzelir mi ? Vortex için olumsuz yazılar okudum Vortex gaz boşalması gibi sorun yaratır mı , kronik mi bu durum

    Merhaba , geçen sene Hatsan turcar 5 5 alarak başladı hobi merakım.Formu okudukça aklım hep yeni silahlarda kaldı bir ara Turcardan soğudum,Zoraki ultra4.5 aldım formdaki tavsiyeleri okuyup. Çok memnunum.Pcp ye geçmeyi düşünüyorum.

    Hatsan Turcar 5 5

    Zoraki Ultra 4.5