birisi58 adlı kullanıcının mesajları

    Merhabalar, Adım Utku, İstanbul Beylikdüzünde oturuyorum. Çnakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde İşletme bölümü öğrencisiyim. Hatsan Mod 87QE model bir havalı tüfeğim var. Çanakkale de atış konusunda problem olmuyor ama İstanbulda atış yapabileceğim yer konusunda pek bilgim yok.

    Herkese İyi Bayramlar!

    Yaklaşık 1 ay önce bir Hatsan Mod 87 QE Vortex 5.5mm aldım ve yanında Atef Shooter 14 gr pelleti iyi atışlar yaparsınız diyerek vermişlerdi fakat dürbün sıfırlama çalışırken defalarca sapma yaşadım. Biraz fazla çapaklı. Bende çoğu havalı silah için tavsiye ettikleri Gamo ProHunter 15.42 gr (İmpact Competition) aldım. Dürbün ayarı olmadan birkaç atış yaptım ve grupman olarak gayet iyiler. Sıfırlamayı yaptığımda tekrar bilgi veririm.

    Bir de İstanbul'da atış için uygun yer önerilerine açığım. Atış mekanı konusunda sıkıntıdayım. Teşekkürler.

    Merhaba, herkese iyi bayramlar.

    1 hafta önce havalı tüfek aldım falat atış yapacak alan da dost da bulamıyorum. Beylikdüzünde oturuyorum. Grubunuza katılmak isterim.

    Herkese Merhabalar ve İyi Bayramlar :) Bir havalı tüfek aldım. Beylikdüzü'nde oturuyorum. Atış yapabileceğim yakında nereler var acaba. Diğer yorumları okudum fakat oldukça eskiler, güncel bilgi açısından tekrar sormak istedim, şimdiden teşekkür ederim.