Baturay07 adlı kullanıcının mesajları

    Mod 99, 95, striker, mod, 80,85, vs gibi orta sınıf güçte ki tüfekleri rahatlıkla kullanırsınız. 100 metreden rahat şişe kırar tavsiyem kesinlikle 5.5 olması. Bu tüfekler de tepme yüksek olmadığı için dampa ayak ile kullandığınız dürbün daha uzun ömürlü olur..

    Magnum sınıfına gelirsek 125, Sniper, 135,155 vs gibi tüfekler de tepme biraz daha fazladır. Bu da dürbünün ömrünü kısaltır. 32mm çapı geçmeyen dürbün, dampa ayak ve stopper eşliğinde kullanırsanız oldukça elverişli olur. Bir diğer sıkıntı ise bu tüfekleri kurmak orta sınıfa göre daha zordur. Ben yıllardır atış yapıyorum alıştım artık beni etkilemiyor. Ama Mod 99 ve mod 125 Sniper var bende genelde hangisini kullanıyorsun dersen (120 metre için) mod 99 tercihim oluyor =)

    Forumda dampa ayak üzerine arama yaparak, ya da benim profilimden eski yazılara ulaşarak daha detaylı bilgiler bulabilirsin

    İyi hobiler agt

    Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için peki hangi dürbünü önerirsiniz dampa ayakla makul fiyatlı iş görücek ? :)

    Merhaba

    Buna benzer konular ve yorumlar çok evet biliyorum haftalardır sabahtan akşama okumaya çalıştım ama tam bi cevap alamadım.

    Dampasız dürbünün durmayacağının farkındayım ZETAX ustanın yorumlarına konularına baktım ama kafama takılan çok şey var. Bütçe kısıtlı biraz yerli bi tüfek almam gerekiyor (dampa+dürbünde alacağım için)

    Bana 100m de en iyi grupmanı yapabilecek yerli yaylı, dürbüne en az zararı (dampa+ZETAX yöntemleriyle) vericek bir tüfek önerir misiniz ? Tahribat değil sadece isabet arıyorum tercihen 5.5 ama 4.5 da olur isabetli olsun yeter. Saygılar.

    Herkese merhaba

    Haftalardır forumda misafir olarak dolaşıyodum ki üye olmaya yeni karar verdim. Bir çok konuyu yorumu okumama rağmen kafama takılan şeyler hala var tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum. *100m* atışlarında isabetli ve yerli YAYLI bir tüfek önerisi ? İyi günler diliyorum mesajlarınızı bekliyorum :)