alp.eR adlı kullanıcının mesajları

    Diğerlerini bilmem ama Dome 16.5 iyidir. Kırmalıda güzel sonuçlar veriyordu düşük güçte. 40 metrede ceviz vuruyordu.

    Bende hobide yeni birisi olarak aynı sorulara cevap aradım. HasanUsta’nın dediği gibi tüfek belli olursa yorum yapmak daha kolay olur. Genel ortalama bir fikir istersen jsb 18.13 güzel bir pellet. Onu atan tüfekler spoton 18.13 üde iyi atıyor denebilir. 50-60 metrelere kadar tabiki. Ama şöyle de bir durum var. Mesela K600 spoton parsı güzel atarken, effecto px4 aynı güzellikte atmıyor. Bu sepeble tüfeğe göre pellet seçimi daha mantıklı. Duayen abilerinde neredeyse her tüfeğin tanıtımını yaptıkları güzel videolar mevcut. İzledikçe fikir edinebilirsin.

    Ben kullanıyorum memnunum. Ama ben yeniyim. Daha tecrübelilerden aldığım dönüşlerde onlarda memnun olduklarını ilettiler. Artıları nispeten hafif ve boyutlarının büyük olmaması, atış sayısının tüpüne göre iyi olması, regülatörsüz tüfeklere göre çıkış hızının çok dalgalanmaması, çekiç ayarının dışardan yapılıyor olması, dipçik kısmının asansörlü olması gibi sayılabilir. Grupmanınında iyi olduğu söyleniyor. Tecrübelilerin videoları var bakabilirsiniz. Olumsuz olarak duyduklarım iyi solid atamadığını duydum. Ben kullanmıyorum şu an solid bi fikrim yok bu konuda o yüzden. 30 bin adet atış yapmış kullanıcısı var henüz bir problem yaşamamış. 18,13 grain pelleti seviyor benimde gördüğüm duyduğum deneyimlediğim kadarıyla.

    Yeni geldi sayılır geçen hafta geldi. 12 lira gümrük vergisi istediler. Kapıda ödedim. 1 gün ptt de beklemiş. Toplam 21 günde elime ulaştı.

    Bende aynı konuya çözüm arıyordum. Forumdan bir hocamız sağolsun yardımcı oldu düşük maliyetle hallettim. Aliexpress'den kargo dahil 35 tlye sipariş ettim. 20-21 günde geldi. İçinide 10-15 liralık kalın topaklanmayan kedi kumu ile doldurdum. Bu haftasonu denemesini de yaptım. Benim gibi başlangıç seviyesi bir kullanıcı için gayet yeterli oldu.

    Benimde aradığım bir açıklamaydı konu tekrar güncele gelince görmüş oldum. Teşekkürler hazırlayıp bize sunanlara.

    Yeni üye oldum. Striker Edge Vortex kullanıyorum. Bushnell replika reddot’um var. Dürbün almak ve kullanmak istiyorum. Bilgilerinizden ve tecrübelerinizden faydalanmak için aranızdayım. Öğretmenim Kadıköy İstanbul’da yaşıyorum. Saygılar