Taktikal adlı kullanıcının mesajları

    Selamın Aleyküm cümleten.İyi forumlar.Senatör sx-21 tüfeği hakkında bilgisi olan var mıdır.Almaya niyetlendim, bir kaç haftaya alacağım bir şarjörlü av tüfeği kısmetse.Youtube' da bir video'da atış yaparken çok besleme, boş kovanı çıkaramama gibi problemler olduğunu gördüm.Konya üzümlü üretimi bir silah.

    Arkadaşlar, Mevzu bahis olan mesele hırsızlık ise, bırakın çalsın. Hakim karşısına çıksanız ve hırsız sizden şikayetçi olsa onu serbest bırakır sizi de hapse atar.
    Memleketimizin devlete, ve adalete olan ihtiyacı gibi gibi mevzuları bir tarafa bırakalım, bu mevzuya dair yapacak bir şey yok. Bir kaç kez evim ve arabam soyuldu, bunca zaman vergi verdiğim devlete ihtiyacım olduğu zaman devlet neredeyse hiç bir zaman aldığı vergilerin karşılığını vermedi.
    Şimdiden sonra vereceğinden emin değilim.
    Karakolda bana söylenen; sakın şikayetçi olma, boş yere uğraşma, sakın hırsıza karşı koyma vs oldu. Şimdiye kadar beslediğim polis hiç bir işime yardımcı olmadıysa da bu konuda söylediklerini bir düşünmek lazım diyorum. Belki de bir bildikleri vardır.

    Maalesef böyle ama madem adalet yok ozaman vurmak en doğrusu.Haksızlığa göz yumarsak o bugün hırsızlık olan yarın canınada mal olur.

    Herşey en sonuna kadar iyi doğru fakat en son yazdığın yalnış.Üzümlü şuanki silahların en kalitelisi.oem dediğin tüfekler hepsi üzümlü markası.Silah üreticileri örneğin torun, marka bastırmayıp uygun fiyata ikinci satıcıya satıyorlar.Onlarda internet üzerinden satışa çıkarıyor uygun fiyatlara.Öyle olmasa bu silahlar toplandığında açık arttırmada satılırken markaları yazmaz.