muratt adlı kullanıcının mesajları

    Merhaba arkadaşlar. Yücel ben. Samsun atakumdan. 42 yaşındayım. havalı tüfek merakım 15 yaşlarımdan süregelmekte. Şuan hatsan mode 125 kullanıyorum. pcp ye geçmeyi hedefliyorum.

    Selam ,Yücel

    Herkese merhaba. Samsun’dan üye oldum. Havalı tüfeklere bakarken burayı buldum. Tecrübeleri okuyorum. Henüz bir tüfeğim de yok.

    Samsundan merhabalar.

    merhabalar bende 2 tane pcp tüfek var biri hatsan nova diğeri kral puncher braker ben ikisini de severek kullanıyorum her iki markada yerli ve kaliteli ürün yapıyor. hatsan nova biraz uzun ve ağır olduğu için bu aralar kral puncher braker ı daha çok kullanıyorum boyutları oldukça küçük yani istemiş olduğun gibi pratik bir tüfek. bakmış olduğun hatsan bulboss ta iyi bir tüfektir. bende oldukça inceledim ve almak istemiş olduğum bir silahtır.

    ben yaklaşık 1 yıldır Aksu av dan malzeme alıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım arkadaşlarım da bu siteden alışveriş yapıyor hiç sorun yok sahibide oldukça bilgili ve ilgili size tavsiye ederim.

    Eko Atış Ayar Sehpası aldım sizinse ellerinize sağlık güzel olmuş. bence siz atış masası da yaparsınız :)

    Aksu av dan almış olduğum tüfek sıfırlama sehpam gayet iyi bir şekilde ambalajlanmış olarak ve sağlam bir şekilde zamanında bana geldi. Teşekkürler.

    bende hatsan nova için bakım konusunu araştırdım ama pek sağlıklı bilgilere ulaşamadım bilen varsa yardım etsin :)

    sizlere bende katılıyorum arkadaşlar daha önceden kendisini hiç tanımam, günlerdir araştırdığım dürbün ayaklarını kendisinin internet sitesi üzerinden aldım ama almadan kendisine ayaklar hakkında gece vakti oldukça whatsapp'tan sorular sordum ve gayet mantıklı cevaplar verdi gelen ambalaj çok güzeldi ayrıca hediye olarak hedef kağıtları koyması bana göre bir inceliktir. bundan sonra ilk adresim Aksu Av olacaktır.

    merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak sighmark universal çok amaçlı sıfırlama lazeri ile hatsan nova tüfeğimde Optima 3-12x44 dürbünümü 100 metreye sıfırlamak istiyorum bu lazer bu mesafede uygun olurmu sizce ve acık havada 100 metrede lazer ışığı görünürmü ??


    şimdiden teşekkürler


    merhabalar bende aranıza Samsundan katılıyorum ve Samsundan bu hobi ile ilgilenen var ise tanışmak isterim