Sniper adlı kullanıcının mesajları

    Tabanca bana çok hitap etmiyor. Yani asıl amacım dürbünlü tüfekle atış yapabilmek olduğundan tabanca benim için işlevsiz kalır. Dekor olarak bile dürbünlü tüfek bana çok hoş gelir eğer şekil olarak da güzel bir şey alırsam :) Dağ bayıra gitmek evet şehir merkezinde olanlar için zor onu nasıl hallederim şu an belirsiz. Mesela balık avcılığına da meraklıyım ama gidecek mera yok takım taklavat da öylece yatıyor onda da. :)

    Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Bütçe şu an için çok ayıramam sonuçta sadece hobi, ama sararsa sonrasını bilmiyorum tabi :) Bu PCP ne kadar bir maliyet çıkarır? Tüp dolumları kaça patlar, el pompasıyla kendim doldurabilir miyim? Her iki tüfek çeşidinde de model önerebilir misiniz? Teşekkürler.

    Herkese merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Hiçbir canlıya atılmayacak, sadece heves-hobi maksadıyla şişe ve cansız hedeflere atmak için bir havalı tüfek alasım var da. Kendim dürbünlü tüfeklere, bilhassa sniper silahlarına hastayım, bu yüzden bu hevesi bir havalı tüfekle geçireyim diyorum. Sizlerin görüş ve tavsiyesine açığım. Bir arkadaş Gammo royal demişti ona baktım, diğer yorumlara göre bakış açımı genişleteyim diyorum. Bir de PCP denilen olay var, ona mı yönelmeli?