Topcu adlı kullanıcının mesajları

    Chrony arayanlar kesin izlesin.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Bu cihaz iş görür mü? Kullanan arkadaşlar bilgi paylaşımı yaparsa memnun olurum

    Hayırlı akşamlar. At 44 x10 long lw 4.5mm almak istiyorum. Kullanan arkadaşlardan deneyimlerini öğrenmek isterim.

    Arkadaşlar merhaba,


    Bu hobiye yeni başlayan olarak olarak geçen hafta aldığım Hatsan Mod 95 tüfeğim maalesef kurulmuyor, daha 10 atış bile yapamadım: hevesim kursağımda kaldı resmen.

    Namlu normal bi şekilde sonuna kadar gerilmesine rağmen o klik sesi gelmiyor.

    Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir, aynı modelde benzer sorunu yaşayan oldu mu? görüşlerinizi bildirirseniz memnum olurum.

    Tetik ayarindan olabilir .biraz sikarsan düzelir

    Kaç metrelere atacağınız da önemli bir konu. Pompa ile dolduracaksanız ve antrenmanlı değilseniz ufak tüplü pcp lere gönelin derim. 280 330 cc daha uygun olur. Regülatörlü seçmemenizi öneririm belirli bir süre sonra pompadan kaynaklı nemden dolayı sıkıntı yaratabilir. Kralın breaker,maxi,mega hastanın at44 tarzı pcp ler başlangıç için sizi tatmin edecektir. Lakin 450 500 cc lere hava basarım derseniz hali hazırda yeni almış olduğum ve severek kullandığım jumboyu tavsiye edebirim.

    70_80 metre mesafede yeterli. Benim için önemli olan tüfeğin hafif olması ve ikide bir ariza yapmaması.Sizin kullandığınız silahın grupmani nasıl? Bu arada baya antrenmanliyim?

    Isabet konusunda çok başarılı. Güçlü bir silah değil. Jsb 15.89 ve 14.35 kullanıyorum.biraz pahalı ama 45 -50 metrede 2.5cm grupman yapıyorum.Atiş sehpası falan yok. Normal desteli atışla. Dezavantajı biraz ağır

    Iyi geceler. Pcp tufek almak istiyorum ama pcp hakkında hiçbir bilgim yok. Biraz araştırma yaptım ama sizlerin deneyiminden faydalanmak istedim. Hava pompası ile kullanabilecegim , 3500-3800 gram hangi marka ve model silah önerirsiniz. Bütçe,pompa dahil 2500-3000 tl .

    Merhaba, adım Hüsamettin Konya Seydişehir deyim .Hatsan dominator wortex lw ve supertack QE kullanıcısı olarak aranizdayim