Topcu adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaşlar merhaba,

    Forumu yıllar öncesinden takip etmeye başladım fakat ateşli silahtan pcp ye geçme imkanım ve zamanım olmamıştı. Nasipse yılbaşına doğru bir tane almayı düşünüyorum. Öncesinde Kocaeli'de ikamet ediyorken son iki yıldır Konya'da ikamet etmeye başladım. Savunma sanayinde çalışıyorum. Konya'da olupta pcp almamak olmazdı. Aklımda Huğlu ve Reximex var. Tavsiye ve önerilerinize açığım. Atışlarda görüşmek üzere..

    Hoş geldin hocam. Ben Seydişehir deyim.

    Kurma kolunu sonuna kadar çek şık diye ses gelir, o zaman silah kurulmuş olur. Eğer tüfeği kurmazsan bi daha kurma kolunu çekersen ikinci pelleri yuklersin. Ben iki pellet yükledim atış yaptım. Hiç bi sıkıntı olmadı. Ama sen harbi ile cikartabilirsin.

    5.5mm18.13 /// ve 4.5mm jsb son dakika haberleri fiyat olarak nedir acaba

    Ben en son 175 duymuştum dolar zirvede iken

    Şimdi düştü 300 olmuştur ..

    Tepki.....yokmu katılan Yiğitler:?:

    Evet jsb fiyatları çok yüksek alınacak gibi değil. Yerli olana umut bagliyoruz ama maalesef. Spoton biraz iyi gibi yinede jsb performansının yarısı. Benim anlamadığım bu pelleti üretmek çok mu zor.

    Sanıyorum son zamlardan sonra Jsb ye hem ulaşmak hem de satın alabilmek zorlaşacak. Yakında "açık Jsb" şeklinde tane ile satılmaya başlarsa şaşırmam. Bu yerli pellet üreticileri için bir fırsat aslında, umarım kaliteyi biraz daha yükseltebilirler.

    Kaliteyi yakalasalar yerli kullanacam. Ama maalesef.

    Saygı değer forum üyeleri elinde jSB heavy 4.5mm 10.34 grn pellet olup satmak isteyen veya nereden bulabilirim yardımcı olursanız memnun olurum. Saygılarımla

    Merhaba, havalı atıcılığa yeni merak sardım, hali ile bir tüfek arayışına girdim, Hatsan başta fakat Hatsan Store'da hemen alınabilecek çeşit ne kadar az, bir çoklarına 60 gün sonraya gün veriyorlar, sanırsın üretici değil de sıradan bir av bayii. Heves bu, hemen gerçekleşsin istiyor insan.

    Hatsan store üretim yeri degil hocam

    ben de aldım bu pcp yi. yalnız bi sorunum var. dolum ucunu takıp çıkarttığımda dolum ucunda bulunan o ring kesiliyor. bu sebeple dolum esnasında hava kaçırdığı için dolum yapamadım. oring değiştirmenin çözüm olacağını zannetmiyorum. sizde böyle bi sıkıntı oldu mu. bi çözüm öneriniz var mı?

    Dolum ağzı girişi çok keskin oluyor onun için oringleri kesiyor. zımpara ile keskinliği giderin ve biraz silikon gres sürün sorunu çözmüş olursunuz. Ben öyle yaptım uzun zamandır aynı oringleri kullanıyorum

    Merhaba arkadaşlar adım Buğra İzmir’de yaşıyorum yerli bir pellet firmasının üretim sorumlusuyum amacım reklam yapmak değil hem yaptığım iş hakkında kullanıcının isteklerini yakından takip etmek hem de bu eğlenceli hobide kendime yer bulmak şuan forumda tüfek araştırması yapıyorum umarım yakın zamanda sizler kadar tecrübeli olurum herkese hayırlı forumlar

    Hoş geldiniz. Kaliteli yerli pellet olsa çok iyi olacak hem paramiz dışarı gitmeyecek hem de istediğimiz zaman bulabilecegiz.

    bana ulaştı ve test de ettim. Ürün gayet güzel çalışıyor ve çok da başarılı ölçüyor. Hatta bende bir Zoraki Ultra var onu ölçtüğümde fabrika verilerinden çok daha düşük veriler verd gördüm. Atak Arms a götürdüm üründe gerçekten sorun varmış ve teknik servis ürünü kabul edip şimdi bakımdan geçiriyor. yanlız ürün baya küçük ama fiyatına göre gayet başarılı.

    Sağlıcakla kullan. Güzel ürün taşıma kolaylığı var. Ölçümler gayet başarılı

    Kullanan arkadaşlar içinde sağlamasını yapan var mı? Yani sonuclar kiyaslama şansınız oldu mu.

    Sonuç kiyaslama şansim olmadı. Benim silah at44 long lw 4.5 mm jsb 10.34 pellet ile 270-273 m/sn hızla atiş ile gayet gûzel grupman yappiyorum.