Starwars adlı kullanıcının mesajları

    Şimdi aynı düşünceler içerisinde ne var ne yok diye yıllar sonra foruma bir giriş yaptım.Eski profilim mevcut ama giriş yapamadım başka bir isim ile bir uyeligim daha vardı onla girişi yaptık :))) eski günlerini çok özledik Cemal kardeşim yine o tadı yakalamak biraz zor gibi…eski kullanıcı adım Getboga forumda çok yazım vardı …

    şu konuyu bira hortlatayim diyorum... evet yakın zaman içerisinde kendime yerli yapımı bir pcp alma niyetindeyim ve bu seçim ya ata arms yada huğlu olacak.Konu huğlu üzerinde olduğu için tüfeği kullanan arkadaşlardan olumlu olumsuz yönde geri bilgi hepimiz için faydalı oLur kanaatindeyim.

    # öncelikle kafama takılan bir konu huğlu px4 lw namluda ilk sürüm son sürüm şeklinde ifadeler okudum namlu ile ilgini yaşanan sorunlar neler di?

    # izlediğim birkaç youtube videosunda grupmanlar bana biraz dağınık geldi.Tamam atıcı hataları da var görünen fakat jsb 18 grn peletlerden hep birkaci flyr olmasi biraz canimi sikti acikcasi


    Konu ile ilgili kullanıcı yorumları hepimiz için çok önemli.Emniyetli atışlar dileklerimle.

    murat abim zamanında döktürmüş... hobiye eni başlayan her arkadaşımın defalarca okuması gereken bir yazı bu.En pahalı tüfek ve ekipmanlar malesef tek başlarına atış yapamıyorlar...herkese keyifli ve emniyetli atışlar dilerim.

    Hangi peleti atıyorsun tüfeginde? ağırlık ve pelet markası ile tüfeğin chrony ölcümü varsa sana yapman gereken sifirlama hesaplarini atarim.

    Herkeze merhaba bugün güzel bir pazar gününe uyandım... Babamla yakınımızda bulunan dağ köyüne atışa gittik.Ruzgar orta şiddette satışlarımızı çok etkilemeyecek şekilde esiyordu.Tüfeğim ft yarismalari için ayarlandığı için gücü 12fpe gücüne ayarlı.8.44 grn peleti 784 fps hiz ile atiyor.Aslinda hesap yaparsak 11 fpe gibi bir değer çıkıyor arkadaşlar.Net mesafe range finder ile 96 m dir.


    Tüfeğin güçlü olmasına takılan ve uzak mesafe atışı yapmak isteyen arkadaşlar için örnek olacak bir video yapmak istedim.Yani 4.5 kalibre düşük güç rüzgarlı bir havada uzak mesafede üst üste isabetli atışlar pekala yapılabilir olduğu görülüyor.Hepineze isabetli ve emliyetli atışlar dilerim.


    Not...şişelerin tamamı kırıldıktan sonra en ufak parçasına kadar bir kovaya toplanıp çöpe atılmıştır.


    Lütfen atış alaninizda benzer hassasiyetti gösteriniz.