Soldiers 52 adlı kullanıcının mesajları

    Merhaba Ahmet bey evet moderatör sesi azaltmanın yanında namlu şahlanmasını azalttığı için grupmanıda olumlu yönde etkiler.

    Burada dikkat etmeniz gereken moderatör taktıktan sonra pelletin namluyu terk ederken moderatör ün ucuna çarpmaması.

    Böyle bir durumda moderatör çıkış deliğini bir miktar genişletebilirsiniz.

    Konunun sahlanmayla alakası yok , sahlanma çoğunlukla ateşli silahlarda olur , havalı tüfekler de titreme olur . O titreşim fabrika tarafından iyi ayarlanmazsa grupmani bozar . Susturucunun grupmani duzelttigi doğrudur . Pelleti iten havadan arta kalan havanın, pelletin namlu çıkışında türbülans oluşturarak pelletin dengesini bozar . Susturucu bir nebze bunu azaltır.

    5.5 mm 33 grain pelleti 1000 fps ile attığında 100 joule enerji oluşturuyor ve bu şekilde 40 adet mermi atabiliyor. 5.5mm namlu ile bu güce çıkıp atış yapabilen havalı tüfekler çok az olsada çok ağır ve büyükler.. yarıotomatik olarak ise bu güçte sınıfının lideri huben.

    Yarı otomatik tüfeklerin grupmanlari çok iyi olmuyor genelde . Yakın zaman da güzel bir grupman videosu da bekliyoruz

    Bu silahın gücüne ulaşabilen yerli tüfekler nerdeyse 5kg civarı 100cm den uzun ve yarı otomatik değiller basınç ve regülatör ayarları bu kadar kolay değiştirilemiyor. 350 bar gibi bir basınç doldurulabilecek tüpleri yok ve her zaman scuba tüp olması lazım bu ürünün kendi özel pompası var ve 100 bardan 350 bara 20 dk da pompalanıyor.. gel gelelim tüfeğin en büyük özelliğine çekiç ve iğne yok hava kaybı olmadan çok istikrarlı atışlar yapılabiliyor.. ülkemizdeki çoğu yarı otomatik tutukluk yapıyor kullananlar bilir. bunca özellik 83 cm 3 kg lık bir üründe mevcut.. Ben yarı otomatik hafif güçlü çok sayıda mermi atabilecek el pompası ile dahi çok kolay doldurulabilecek bir ürün aradım ve karşılığı huben oldu.. ülkemizde satılanlar en fazla 250 bar basınçta ve çok ağır ve büyükler.. umarım yanıtım yeterli olmuştur hocam iyi günler dilerim. Youtube da bu silahla yapılan 200 - 250 metre atışları var izlemenizi tavsiye ederim.

    Tam güçte kaç atış yapabiliyor ?

    Arkadaşlar alalı 2 gün olan Huben K1 tüfeğine tanıtım videosu çektim izleyip kanalıma abone olup destek olursanız sevinirim..


    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Yanlis anlamayın bütçeniz iyidir hobi sonuçta para harcamaktan kacinmazsiniz ama bu tüfeğe bu kadar para verecek bu tüfeğin neyi var ? Bizim yerli bütçe dostu tüfeklerden ne fazlası var ?