webm3rt adlı kullanıcının mesajları

    Herkese yorumları için teşekkür ederim araç tabiki var onda sıkıntı yok tüfeği görüp yanlış anlayamaz kimse çünkü tüfek ya araçta yada uyurken çadırda yanımda olur 41 cm limit olan tüfek modellerine de bir bakayım. Ayı kovan spreyleri biliyorum bizdekiler hep yalan dolan yurtdışında direk sıvı olarak atan güçlü spreyler var ama bulup getirmek biraz zor ama yine de edinmekte fayda var

    Herkese merhaba,

    Yoğun bir şekilde kamp yapan biriyim. Öyle arada bir hafta sonu kamp alanına gidenlerden değil bi çıkıp 1.5 ay Türkiye'nin her yerinde kamp yapan biriyim keza böyle bir çok arkadaşım da bulunmakta. Doğal hayatın dibindeyiz, vahşi hayvanlar ile pek bir sıkıntımız olmuyor lakin her ihtimale karşın yanınızda bir tüfek/silah bulunması büyük bir artı. Tabancayı taşıma ruhsatıyla almak için kuyumcu vs. olmak gibi çok zor şartlar var ne yazık ki yoksa en kolay taşınabilecek o ama almak baya zor gözüküyor. Tüfekler hem çok ucuz hem alması kolay ama onlarda çok büyük nitekim ülkemizde boy sınırlaması da var yurtdışındaki kampçılar gibi kısacık minik çifteliler alamıyoruz.

    Sizin tüfek için tavsiyeniz ne olurdu? (bu arada kamp haricinde hiç kullanılmayacak -ki oradada dağa bayıra öylesine yine atılmayacak maksat bulunsun olarak sadece taşınacak belki yılda bir kaç kez atış yapılacak)