Coroic adlı kullanıcının mesajları

    İsabet, menzil ve grupman konusunda çok memnunum o zorluğa değiyor ?


    Ben de kolay kurulmasını beklemiyordum ama YouTube da izlediğim birkaç videoda adam havada kurunca benim tüfek demi bir sorun var acaba diye düşünmüştüm. Gelen cevaplardan anladığım kadarıyla tüfekte bir problem yok şükür.


    Kolay kuruluyor dediğim videoya bir örnek:

    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Yaklaşık 3.5 yıl önce almıştım tüfeği yeni yeni kullanmak nasip oluyor. Aslında mod 125 almağa diye gitmiştim "ne yapacan 125 i gel sana aynı paraya 135 verelim" dediler ben de iyi madem daha iyiyse onu alayım dedim, araştırma fırsatım olmadan elimde 135 le çıktım dükkandan :)

    Tüfeği aldığımdan beri zor kuruluyor. Başka bir tüfek deneme şansım olmadı o yüzden diğer tüfekler nasıl kuruluyor bilmiyorum ama izlediğim videolarda desek almadan havada kurulduğunu gördüm. Eğer bir sorun yoksa dipçiği yere dayayıp kurmak en doğru şekil oluyor sanırım.

    Merhaba


    Hatsan mod 135 havalı tüfek sahibiyim. Tüfeği ancak dipçiği bacağıma dayayarak kurabiliyorum, benim mi gücüm yetmiyor acaba diye düşündüm. Arkadaşım da denedi ve o da aynı şekilde kurabildi. Tüfeğin sorunu nedir?