rahmialbuz adlı kullanıcının mesajları

    arkadaşlar h avda ve av doğada mod 34 yayı yok bu tüfeğe uygun yay nerede bulabilirim elinde satılık yay olan varmıdır yardımlarınızı bekliyorum....

    teşekkürler arkadaşlar yarın irtibata geçmeye çalışıcm bakalım birde bu yağ meselesini nasıl çözücez forumda bir sürü şey sölenmiş ama ben hala hangi yağı kullanıcam öğrenemedim herkes bbişiy demiş bi fikir vermiş aslında ama bilmece gibi gerçekten çözemedim..av doğada orjinal yağı bulunurmu acaba.benim elimde sililon sprey.sıvı gres.teşil gres hepsi var aslında ama tam olarak hangisini kullanıcamı çözemedim teşekkürler..

    tüfeğin faturası yok garanti kapsamına nasıl sokucam ve ben srvisini bilmiyorumki.av doğa diye bir yerden bahsediliyo ama baktım sitesine hiç bişiy bulamadım.

    orjinal yayı cabuk deforme oluyo ve kırılıyo forumdaki herkes maccari tavsiye ediyo ayrıca ben gücü artırmak için değil daha saglam ve istikrar için istiyorum..

    merhaba arkadaşlar diana mod 34 üme maccari yay takmak istiyorum ama siteden almayı beceremedim elinde maccari yay olan ve satmak istiyen varmıdır veya bana bu yayı almak için yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa çok mem nun olurum .teşekkürler..