ismailakgun adlı kullanıcının mesajları

    70 cm namlu 6.35 Modlu gen2 kullanıyorum hocam 38 grain solidi 900 fps ile atıyor grupmanı oldukça iyi, hem isabet hem tahribat istiyorsanız 5.5mm ile 26 grain solid atabilirsiniz veya 22-24 grain hollow point, tüfeğe çekiç yay ve namlu portu modlaması yapmalısınız. 5.5 için sadece 18.13 pellet atarım diyorsanız modlamaya gerek yok. Aynısı 6.35 de 25 grain pellet için geçerli olacaktır. Bu grainlerin üzerinde modlama şart diyebilirim.

    Reximex Daystar .22 aldım hocam şöyle diyebilirim fakirin FX impactı :D Maşallah hatsan ömrümü yemiş yıllarca hatsanın bendekileri ayrıca babama aldıgım mod 85 sniper dahil hepsi lanet bir grupmana sahip birdaha hatsan mı ? ASLA. Hatsan pişmanlıktır.

    Yeni aldığım hatsan flash 101 tüfeğim var üzerinde optima 4x32 dürbün var ancak ben sağ sol ayarıyla oynamadan shimleme ile sıfırlamak istiyorum fakat olmuyor sağ vuruyor sürekli optik merkezleme de yaptım. Dürbün altına karton koyarak shimleme yapmaya çalışıyorum ama olmuyor sök tak canım çıktı ne yapmamı önerirsiniz

    Hocam tüfeği değiştirin :D Hatsan güç konusunda 1 numara fakat isabet konusunda çöp. Yıllarca çektirdi bana kendisi en son kafayı yiyecektim sorunun tüfekten oldugunu anladım değiştirdim.

    Selam değerli Airgunturk ailesi üyeleri. Uzun süre sonra bt65 ten çıkış yapmayı düşünüyorum birinci sorum tüfeğimi satarsam sattığım kişi gitti birine zarar verdi bunun ilk seri numarası tc kimliğimize kayıtlı olduğundan bize bi sıkıntı oluşturur mu yada satarken bir sözleşme yapıyormuyuz. İkinci sorum Reximex Daystar yada Throne yada Meta kullanan varmı aranızda grupman yeteneğinden dolayı reximex almayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir Reximex markanın solid atamadığını söylüyorlar varmı kullanan reximex ve solid atan arkadaşlarım ? 3. sorumda 6.35 seviyorum fakat ülkemizde düzgün pellet bulmak sıkıntı 6.35 mi almalıyım yoksa 5.5 mi pellet öneriniz varmı teşekkür ederim. Bilgisi olan arkadaşlarım tavsiyelerinize ihtiyacım var saolun.

    Arkadaşlar selam. 2018 e kadar Kırma tüfeklerim vardı 2018den beri bt65 .25 Kullanıyorum fakat artık uzun mesafeler nokta atışı yapmak istiyorum. Ben anlayamıyorum şuan piyasada ne var acaba fx dışında onun gibi atış yapabileceğimiz tüfekler? Hatsan gözümde serious solid impact :D ama biri sağa biri sola dengesiz yani stabilite olarak fxe en yakın nedir hangi tüfektir. Teşekkürler tavsiyeleriniz için şimdiden. :saint:

    Selamün Aleyküm hobidaslarim benim sıkıntım durbunun ayar tutmamasi tüfeğim bt65 sb muhimmat gamo hunter 6.35. Yaptigim sifirlamalara ragmen bir türlü olmuyor 50 m grupmanda zor bi attigim bi attigimi tutmuyor bazen tutuyor ancak dürbünü cikardim bugun aldigimdan beri boşuna oyalanmisim dedim durbunsuz ayar cektim 10 metrede ve 150 metreye kadar bütün hedefleri vurdum o zaman dürbün ne ise yariyor. Grupman mükemmel oldu durbunsuz bana soylermisiniz acaba durbun bozukmu? Diger durbunlerde boyleydi optima kullandim hep 3x12x44 AEO suan kullandigim. Simdiden teşekkürler cevaplariniz icin.