Önden atarsanız ve kargo ücretini siz öderseniz sorun etmezler.
Bu arada inşallah vazgeçerler şu vortex olayından. Yay çok daha kullanışlı bana göre
Evet bende yaylı taraftarıyım tek sıkıntı yayın titreşimi ona bir çözüm üretilmeli
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Önden atarsanız ve kargo ücretini siz öderseniz sorun etmezler.
Bu arada inşallah vazgeçerler şu vortex olayından. Yay çok daha kullanışlı bana göre
Evet bende yaylı taraftarıyım tek sıkıntı yayın titreşimi ona bir çözüm üretilmeli
Daha Çok GösterMerhaba teşekkür ederim öncelikle. Px4 sizin de bahsettiğiniz gibi Huğlu'nun ilk pcp tüfeği. Px5 ise arkasından çıkardığı model. Benim bildiğim farklılıkları :kundak, yenilenen regülatör, dolum sistemi ve namluları.
Kundak: Px4 modelde kundak Ayarlanabilir değil ve bariz daha ağır. Ön alt taraftaki bipod bağlantısı mevcut değil. PX4 kundağı px5'e göre daha ağır. PX5 Kundağı ayrıca yükseltilebilir yanaklığa sahip ki bence bu atış ergonomisi açısından çok önemli.
Regülatör: İkisini kıyaslayamamakla birlikte, doğru kullanılmazsa ikisinde de ayar bozulabiliyor, çalışırken her ikisi de çok efektif.
Namlu (5.5mm için) : Px4 modelde 6 Yiv-Set poligonal namlu bulunurken, Px5 Modelde 12 Yiv Set mevcut. Poligonal namlu ve yiv set namlunun ne gibi farklılıkları var derseniz üretim sistemleri farklı. Yiv set namlular çakı ile kazınırken, poligonal namlular tabiri caizse namlu içi kabartılarak yapılır, haliyle yiv set namlular daha keskin olduğundan temizliği bir nebze daha kolaydır. Poligonal namlular daha isabetli diyorlar ama açımız bu isabeti fsrkesebilir meçhul.
Son olarak Px4 bir miktar daha güçlü.
Solid ağırlıklı kullanacak biri için px4'ün poligonal namlusu temizlik avantajıyla solide daha uyumlu. Yok pellet tüfeği olarak kullanacaksanız eğer güç burada dezavantaj dönüşüyor. Ben kendi adıma pelletçiyim o açıdan 120 bar ayarlı bir regülatörle px5 benim işimi görüyor. Solid kullanırım diye biri 130 bar ve üzerine ayarlamalı.
Ben neden px5 tercih ettim diye sorarsanız, o zaman için piyasada sıfır Px4 yoktu artık. Huğlu yerliler içinde bana göre en iyisi ama yine de yerli bir tüfek alırken servis ve garanti desteğini önemserim.
Forum konusunda eski aktif günlerine ulaşmasını istiyorum ben de, YouTube kanalı bio'sunda ve videoların açıklamalarında sosyal medya hesaplarım ile birlikte Forum Linki de veriyorum. Benim kanal üzerinden forumla tanışan arkadaş sayısı da az değil, mutluluk veriyor.
Konuya ilişkin yazdığım bu yazıyı iki videoyla desteklemek isterim:
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Son Not: Bu yazıyı yazmam yaklaşık yarım saatimi aldı. İnternette dokunarak işimizi hallede hallede yazı yazmayı unutmuşuz. Konuyla ilgili video hazırlamak inanın daha kolay 😊 Bu da forumlara ilginin azalmasının nedenlerinden biri.
Takip ettiğiniz videoları izlediğiniz be beğeninizi dile getirdiğiniz için teşekkür ederim. Bu hobinin kuşa, dağa, taşa atmanın bir tık ötesinde bir ilgi alanı olduğunu kendimce göstermeye çalışıyorum. Yaklaşık 6 ayın sonunda şöyle bir bakıyorum az kişi de değiliz artık 😊
Selamlar 🙋🏽♂️
Noktasına kadar katılıyorum harika bir açıklama olmuş emeğine sağlık Samet hocam
Aras kargo ile gönderebilirsin eğer farklı bir kargo ile anlaşmadılarsa isteklerini not alıp gönder
https://www.izmiravmarket.com/urun/11mm-rayi…snhIUTcCnlid_TG
Ben bu aparatı kullanıyorum ,memnunum.
Bende bu ürünü kullanıyorum yükselme olmuyor
Hasan hocam merhabalar, kullanıcı olarak px5 te memnunmusunuz?
Merhaba evet memnunum yalnız 5.5 da ve 6.35 de 6.35 ucu kullanıyorum
Hocam iyi çalışmalar diş metrik mi? unf mi? bende huğlu px5 var onun için alabilirim.
Unf ben px5 te kullanıyorum
Ben px5 i 190-200 bar civarında kullanıyorum evet bende altına manometre taktım çünkü olması gereken bir işlem ve şuan 6.35 olarak kullanıyorum ama teknik servisin verileri doğru benim regülatör tuttu ama genel olarak 150 bar dan sonra regülatör pasif hale düşüyor
hos geldın zaman bol atıs her seyın ılacıdır basarılar
Merhaba hoş geldiniz bizde hobiyi aktif olarak yapmaktayız sincan tarafında birde küçük bir gurubumuz var pazar sabahı buluşur öğleye kalmadan dağılırız
Ustam ben alayım iletişim numaram 05427833574 detayları konuşalım
yıllar önce bende aynısını yaptım ta 90 lı yılların sounda dandik ince bir dürbünüm vardı
meraktan açıp içindeki teli yanlışlıkla kopardım
Benimki de sırf meraktan dı😂😂😂
Bende ince bakır telden yapmıştım🤭
Es selamü aleyküm 18 yaşındayım ilk tüfeğim bt65 sb elite 6.35mm grupmanına hayranım gmax no8 pellet kullanıyorum. Pelletleri kutudan çıkartıp gazetenin üstüne dağıtıp würth silikon spreyle hepsinin üstüne dağılacak şekilde sıktıktan sonra boş pellet kutusuna 3-5 damla motor yağı damlatıp silikonlu mermileride içine koyup karıştırdıktan sonra kullanıyorum. Bu taktiği bu forumda keşfetmiştim. Grupmanda herhangi bir dağılma olmadı (iyileşme olmuşta olabilir bunu ilerleyen zamanlarda ölçmeyi planlıyorum) ve elbetteki 41grain pellet artık 25-30 grain gibi çok daha hızlı gidiyor
halen daha bir dürbüne sahip değilim ama 3-9x40 victopticsin dürbününü almayı planlıyorum (önerip önermediğinizi yazarsanız sevinirim çok bütçem yok maalesef). Bt 65 e de yedek bir tüp almayı planlıyorum scuba tüpüm olmadığı için atış esnasında pompa ile uğraşmak zaman alıyor yormaktan ziyade.
Aleykümselam alacağın dürbün yine yetersiz gelir keyifli atışlar dilerim
Herhangi bir ekipman kullanmadan montajlamıştım sağlıklı olmasına olmuştu güzel de kullanıyordum ta ki dürbün bozuluncaya kadar YouTube de Alparslan şen abinin konuyla ilgili videosu var ordan bakabilirsin bence
Alpaslan hocamın o kit ile videosundan hiçbirşey anlamadım mantıksız geldi yaptığı ama kit i kullanmayı bilen için en sağlıklı yöntem ben terazi kullanıyorum ama zahmetli biraz
Benimde severek ve ilgiyle takip ettiğim bir platform face guruplarının da zararı yok diyebiliriz ama son zamanların trend i wp gurupları ama birtürlü sevemedim diyebilirim "birebir iletişimde olan guruplar hariç" Türkiye geneline hitap edenler hepsinde aynı şeyler ve birde artık herkes kendince çok biliyor ve bilgi alımına kapalı
Gamo Replay 10x kullandım en sevdiğim kırmalı diyebilirim kullandıklarım arasında, şu an kullanmak istediğim tek kırmalı hw 77 ve 97 Gamo da dikkat etmeniz gereken solid kullamayacaksınız ve çift sürmeyeceksiniz yerli şarjörlü proxima kullandım ağır ve kullanışsız diğerinin ismini hatırlamıyorum gamo nun sistemini kullanan için birşey diyemeyeceğim çünkü kullanmadım
Videonun yarısında net bir şekilde anlatım gayet yeterli anca bukadar temiz ve sade bir anlatım olabilirdi teşekkürler üstad
Öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim videonun 3\2 lik kısmını izledim Bu dürbünün iki modelinin yani iki ayrı zoom seçeneği var ikisini de birebir görmüş birisi olarak ben kullanmam ciddi anlamda çok büyük bir Dürbün Ve ağırlığından siz de bahsediyorsunuz lensin netliğinde zaten biliyoruz gayet güzel Tabii zevk meselesi sevip beğenen de mutlaka olacaktır alıp kullanmak isteyene de tavsiye ederim keyifle kullanır eğer ağırlığı ve ebatı sorun değilse