marlon2000 adlı kullanıcının mesajları

    Yada atışta birinci olursaN derneğe uye değilsin, sadece uyeler arasında dereceye girebilirsin veya kazandıktan sonra lisanslı sporcular dereceye girebilir. Lisanssızlar zevk için yarışmaya katılmıştırderler.


    Sende o sinirle 5. kategoriyi hemen devreye sokarsın ve 1. olursun , ama onun 1. lik ödülü tüfek değil kelepçe olur ;rofl.;


    5-TEK KURŞUNLA ÇOKLU KİŞİ YARALAMA YARIŞMASI :)



    Gölbaşı Genç Avcılar derneğinin düzenlemiş olduğu 1.Avcı Bayramı’nda Trap, Tek kurşun ve Tabanca atış müsabakası


    Yer : Gölbaşı Yavrucak köyü merası, Böğlek tepesi mevkii


    (Haymana yolu Yavrucak köyüne gelmeden kurban pazarı yol ayrımının sol tarafı)


    Tarih : 27.Haziran.2010


    Saat : 08:30 itibari ile müsabaka kayıtları,09:30 itibari ile müsabakalar başlayacaktır.


    Yarışma Kategorileri


    1 – TRAP ATIŞLARI


    2 – TEK KURŞUN ATIŞLARI


    3 – TABANCA ATIŞLARI


    4 – ÖZEL YETENEK YARIŞMASI


    GENEL KURALLAR ve KATILIM ŞARTLARI


    1 – Müsabakalarda uluslararası atıcılık kuralları geçerli olacaktır. Yarışmacılar kendi ruhsatlı silahları ile katılacaklardır.


    2 – Tüm yarışmacılar genel güvenlik tedbirlerine uyacaklardır. Güvenlik tedbirleri yarışma alanında açıklanacak ve uymayanlar diskalifiye edilecektir.


    3 – Tüm atıcılar kendi ruhsatlı silahları ile katılacak olup yarışma esnasında gerekli silah ruhsatı lisans gibi belgeleri bulundurmak ve istendiğinde ilgili kolluk güçlerine göstermek zorundadırlar.


    4 – Müsabaka esnasında kullanılacak plaka, trap fişeği ve tek kurşunlar yarışmanın adilane olması için tarafımızdan verilecek, Tabanca atışlarında her yarışmacı kendi getireceği tabanca mermisini kullanacaktır.


    5 – Trap ve tek kurşun atışlarında standart 12cal. fişek tabanca atışlarında standart 9mm. mermi kullanılacaktır.


    6 – Müsabakalarda yarışmacılar, özel optik, red dot, dürbün ve özel nişangah gibi üstünlük sağlayıcı aparatlar kullanamazlar. Kullanmaları diskalifiye sebebidir.


    7 – Müsabakalarda lisanslı atıcılar, TSK üyeleri, Emniyet ve güvenlik görevlileri ayrı klasmanda değerlendirilecektir.


    8 – Müsabakalarda dereceye giren yarışmacılara sponsor firmaların belirleyeceği ödüller verilecektir.


    9 – Müsabaka katılım ücreti Trap atışları için 15.00 TL, Tek kurşun ve tabanca atışları için 10.00.-TL dir.


    10 – Özel yetenek yarışmasında derneğimizin belirlediği hakemler nezaretinde ördek avında kullanılan sesli düdükler ile en yetenekli avcı seçilecektir.


    DERECELENDİRME VERİLECEK ÖDÜLLER


    1. Trap Atışları


    Trap Atışları birincisi Bir adet Tüfek


    Trap Atışları ikincisi Bir adet Havalı tabanca


    Trap Atışları üçüncüsü Bir adet havalı tabanca


    2. Tek kurşun atışları


    Tek kurşun atışları birincisi Bir adet tüfek


    Tek kurşun atışları ikincisi Bir adet havalı tabanca


    Tek kurşun atışları üçüncüsü Bir adet havalı tabanca


    3. Tabanca Atışları


    Tabanca Atışları birincisi Bir adet tüfek


    Tabanca Atışları ikincisi Bir adet havalı tabanca


    Tabanca Atışları üçüncüsü Bir adet havalı tabanca


    4. Klasman dışı atışlar


    Tabanca atış birincisi Bir adet 9mm tabanca


    Tabanca atış ikincisi Bir adet havalı tabanca


    Tabanca atış üçüncüsü Bir adet havalı tabanca




    http://www.golav.org/GOLBASITEKKURSUN.HTML


    http://www.golav.org/#

    [Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/100618/temp/4urb4drh.jpg]
    [Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/100618/temp/2vbp33jr.jpg]


    Konuyu hortlattım ama fotolar 5 Haziran Dünya Çevre Gününe aitti. Ankara Team Karanlık taraf üyeleri 07:00 de mangal yaparken, Kadir 'de ne güzel yelliyor ama ;şrofls;.


    İşin şakası bir tarafa fişek kapsüllerini temizlemenin zamanı gelmişti. Herkes elbirliği ile 1000'ni geçkin fişeği toplayıp yakarak Dünya Çevre Gününü kutlamış olduk.


    Emeği geçen herkese teşekkürler. ;d;

    Güneş yakmadan, 05:30 da karanlık tarafa gider 2 haftadır topladığım soda , pet şişelerine çalışmaya başlarım, vakit kalırsa Çamlık 1e gelirim. öğleden öncede işe gideceğim.


    Havayı sorarsanız ; devlet meteoroloji, yarın için Ankara'yı gökgürültülü sağnak yağışlı desede, benim incelediğim bulutlarda öğle yağış felan yok. Ancak çok isteyen olursa 90 derece bir atışla, 9,5 numara skeet saçma yağdırabilirim üstünüze ;,;-


    @ Erdem, ne zaman ben katılmayacağım desen,sabah ilk seni görüyorum. ;şrofls;.

    Alper, bu hafta havadan medet ummayın, meteoroloji geçen haftadan,pazar günü kuvvetli yağış başlayacak diye bas bas bağırdı. Cuma günü öğleden sonra düzeleceği kanısındayım. Pazar günü hava durumu tahminini de saat farkı ile kaçırdım, rüzgar kuzey batıdan gelince cumartesi geceden değil pazar öğleye doğru bulutlar kendini boşalttı. Pazar günü yumurta büyüklüğünde dolu taneleri gördüm.Bir çok arkadaşın araçlarında hasar oluştu.Bugün araba servisi bana msj atmış. "dolu yağışından etkilenen araçlarınızı boyasız tamir ediyoruz" diye bu durumada çok şaşırdım, demekki Ankara'nın bir çok bölgesine bu dolu indi. (Benim tahminim en etkili dolu yağışını etlik keçiören pursaklar akyurt hattında devam eden bulutlar yaptı )



    http://www.ankarahaber.com/news_detail.php?id=66122
    http://www.ankarahaber.com/news_detail.php?id=66259

    sas modellerinde sökemediğiniz vidayı şu yön ile çok kolay sökebiliyorsunuz,bunun için önce o vida başını bozmuş olmalısınız ;şrofls;. çok dandik bir vida,


    Kadir Bey; tam üzerine bastınız bahsettiğim vidanın... ;d;


    Yarın Evren'nin maharetlerini görücez bakalım.

    Vermiş olduğun bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim.
    Yarın orada olacağım. Kimi nasıl tanıyacağımı da bilmiyorum gerçi ama herhalde bir şekilde çıkarırım artık :)
    ama saat çok erkenmiş, saat 6 da olmasa da geleceğim kesinlikle ama. Hatta normalde Kırıkkale'ye gitmem gerektiği halde gitmedim bu gün için.
    yarınıı iple çekiyorum :)


    İp mip dedin de, biraz önce okuduğum bir şey geldi aklıma paylaşayım. ( sakın yanlış anlama, tam üstüne geldi okuduğum ) :thumbup:


    Eskiden; Ali ata bakardı şimdi kadına kıza, Işık ılık süt içerdi şimdi redbull votka, İpek ipi tutardi şimdi ah ipek ahhh ;rofl.;

    BB saçma türünden kastınızı pek anlayamadım.


    Ama hangi marka bb için bilgi istiyorsan; piyasada bildiğim Crosman, Daisy ve Noname BB'ler var.En popüleride Crosman'dır.

    Hatsan'a yaptığım eleştiriler sadece Hatsan içindir. Çevreme Hatsan almayın derim ama kimseyi asla Hatsan aldığı için küçümsemem. Bilakis Hatsan ile sorun yaşayan tanaıdıklarıma arkadaşlarıma da elimden geldiğince yardım etmeye, onları silahlarını servise yollama mecburiyetinden kurtarmaya çalışırım.

    Evren, ağzına sağlık, yine kocaman bir boy açıklama ve yine Hatsan için dil dökmüşsün. Bu arada benim Hatsan'ın 3 kuruş maliyetle daha kaliteli koyamadığı kundaktaki bir vidasını gevşetemiyorum.(dün içine ettim sayılır.) Servise göndermeden, yarın gelirsen elinden öptüreceğim keratayı ;kihhik,

    Buluşma için gün doğumundan sonra kesinlikle birilerini bulacaksın onun için net saat vermeye gerek yok. Güneş kavurmadan,Ankarateam üyeleri toplanmadan, PaintSign'dan ayrılmayız. Daha sonra Raptorx'in dediği yere kaçarız. Bahsedilen yer : bulunduğumuz yere girilen sapaktan 3 km ileride bir yerde, yine eski tuğla fabrikası sanırım. ( Geç gelirsen PS'den doğru devam et. terkedilmiş tuğla fabrikalarının yanında arabalar görürsen bilki ordayızdır)


    Ama yok karanlık tarafıda görmek istiyorum dersen sabah 06:00 'da PaintSign'in hemen yanından tepeye tırmamanan yolu takip et; soldaki ilk çamlık değil sağdaki çamlığa doğru ateşli seslerine gelmen yeterli. (Çobanın kangal köpekleriyle fazla dalaşma, kurtboğan tasması arabayı fena çiziyor) Kafana sakın turuncu renkli şapka giyme. yarın turuncu renkli herşeye atış yapacağız ;kihhik,


    Bu arada günlerdir arayış içinde olduğunu görüyorum ,Hatsan Torpedo 155 için acele etme, team üyelerinin pcp silahlarını bir incele sonra karar ver.


    Hava durumuna gelince.meteorolojinin bas bas bağırdı haftasonu kuvvetli yağış uyarısı Ankara için, Cumartesi değil,pazar günü geçerli.


    Cumartesi sabah 06:00 da 18 derece ile merhaba diyen güneş, öğle saatlerine doğru 31 dereceyi bulacak. Hissedilen sıcak 36 dereceye kadar çıkacak. (sıkıntılı ve basık hava , yağmur yapacak hava olayı) Rüzgar yönü direk yıldız, rüzgar hızı atışları etkilemeyecek,yaklaşık 3/4 km/sa


    Pazar günü organizasyon yapacaklar için güzel haberlerim yok. ;#^+. Cumartesi gece geç saatlerde başlayacak gökgürültülü sağnak yağış, aralıklarla tüm gün devam edecek, bununla beraber şiddetli rüzgarda bekleniyor.


    Bu arada ben bugün yine gece vardiyasındayım.Yarın sabah gözlerim kapalı gelirsem şaşırmayın sakın. (Aslında vardiya planlamasını ben yapıyorum, ama cuma gece vardiyasına bir türlü personel bulamadığımız için ben gelmek zorunda kalıyorum :( )