marlon2000 adlı kullanıcının mesajları

    Ooo one be Alper, poligon açmıyoruz abi. zevkine atış yapıyoruz.


    Bugün ispanyol tabakları aldım. Cumartesi şu el ile fırlatma aletini getirisen harikalar yaratırız. (Murat; ününü duydum. plakları bumerang gibi fırlatıyormuşsun, erken saatte bekliyoruz Çamlık2'ye)


    Sterlingin trap makinasını inceleme fırsatım oldu,kutuya koymuş küçücük bişi. kaynak yaptırılacak yerlerini gösterdi, adam. Kaynak yaptırdıktan sonra alın tepe tepe kullanın dedi. Hatta bir küçük lastiğe ayak geçme yerlerini boş bırakıp beton döktürün. atış yapacağınız yere bırakın lastiği her gittiğinizde üstüne takın atın dedi. Eğer kalabalık bir yer değilse kim alır beton dökülmüş tekerleği dedi. Bencede mantıklı... karanlık tarafta farklı görüşü olanlar ? :thumbdown:


    Cuma öğlen oldu, buluşma duyurusu açılmadı. Bu hafta Hogo 87'nin güzel bir değişi ile yine ben açıyorum başlığı. agt


    Yarın sabah 06:00/07:30 arası karanlık tarafta olacağım. Malum A.Ö.F haftası bir kaç tanıdığın ulaşımını sağlamak için, erken kaçacağım. ;#^+.


    Hava durumuna gelince sabah saatlerinde genellikle bulutlu bir hava hakim. Gün boyuncada parçalı bulutlu olacak.Yağmur yok.,


    Hava sabah 06:00 öğlen 12:00 arasında 13 ile 24 derece arasında olacak. Rüzgar hızı düşük,4 km/sa. Sabah erken saatlerde poyraz olan rüzgar öğleye doğru kıble ve lodos olarak esmeye başlayacak ama atışlara etkisi olmayacaktır. :thumbup:


    Selamlar :thumbup:

    Kişi başı maliyet düşük olduğu sürece hep destek, tam destek. Ek olarak bizim için daha önemli olan daha öncede konuştuğumuz gibi o makinanın taşınması veya bulundurulması. Bu konuyada bi çözüm getirmeliyiz. farklı alternatif fikirleride olan varmı ?

    Cumartesi Ankara için hava durumu pek iç açıcı değil. Yağmur bulutlarının seyri kafamda soru işaretleri bıraktırıyor. :him:s Meteorolojistler bu tip durumlarda, halkın önlem alması gereken en kötü yorumu yaparlar. Yani yağmur ve doluyu radarda aynı anda gören uzman, karar veremediği konuya yoğun dolu yağışı diyecektir. Ama ben öyle yapmayacağım.


    3 Farklı bilgi üzerinden gideceğim, 3 farklı görüntüde de; bu gece geç saatlerde Ankara'da yağmur başlayacağını belirtiyor. İkisi yarın öğlene kadar bu yağışın paraçalı bulutlu bir ara sağnak yağışlı olacağı yönünde. geriye kalan bir görüntü ise gece 01:00 civarında yağmur atacak, sabaha karşı 06:00/10:00 saatleri arasında hafif sağnak olacağı yönünde.


    Gördüklerimden bana sorarsanız. Yarın Ankara'ya merhaba diyen günün kasvetli olacağı :wacko: yağmasa dahi; ha yağdı ha yağcak havasında olmasını bekliyorum. Eğer bulutların geçişi hızlı olursa gece atan yağmur sabah saatleri itibari ile gider, ancak bulutlar yağış yapmasa bile aralıklarla atmaya devam edecektir.


    Hava sıcaklığı sabah / öğle arası 8 ile 15 derece arasında, rüzgar hızı 6/8 km Lodos şeklinde olacak.


    Pazar sabahı içinde hemen hemen aynı havayı görüyorum, hatta pazar öğleden sonra gökgürültülü sağnak yağış var. ;#^+.


    Yarın sabah hava nasıl olursa olsun, 06:00 da Çamlık 2 de benim havam iyi olacak , hiç olmadı geceden yağan yağışın topraktaki kokusu ile temiz hava almaya gidiceğim.


    Selamlar

    İtiraz ediyorum. :cursing:


    Alper, başkalarının hedeflerine atış yaparak, yarışmanın konsantrasyonunu alt üst etmiştir. f;s;s


    Erdem Bey'in her ne kadar o andaki tüm atışların tekrarlanmasını istesede , Alper sadece kendi atışını tekrarlamıştır. Cumartesi günü atışların tekrarlanması için bir üst kurula başvuracağım. ;c;


    Evren tebrik ederim. ;d;


    ;şrofls;. ;şrofls;. ;şrofls;.

    Uygulama maalesef lokasyonlara göre farklılık göstermekle birlikte; Ankara için konuşuyorum, her sağlık ocağı değil, İl Sağlık Müdürlüğü ek binasındaki Sağlık ocağında geçerli. Eskişehir için durum farklı olabilir. Mesela ehliyetimi Eskişehir'den alırken Heyet Raporu için Eskişehir Devlet Hastanesinden başka hiç bir yerde vermiyorlardı zamanında. Bu sadece bir örnek, bence konuyu bölgende bilen bir kişiye danış, veya Eskişehir'li arkadaşlardan yorum alalım.


    Selamlar.


    bu arada evren bugün atış yaptı . valla inanamazsınız şakası yok hiç boş atmıyor hatta değil plakları boş kovanları da vuruyor ;d; . varisimdir kendisi olurda birgün ps de düşer kalırız veya biri bizi vururda düşersek evdeki fişekleri ve tüfekleri kendisine bırakıyorum.


    Alper ve Evren ;


    Bu sabah gördüklerimden sonra aslında okadar çok yazacağım konu varki. Ama susmayı tercih ediyorum.Varis ha... anladınız siz onu ...


    @İnkar etmeyin karanlık tarafta sağlam şahitlerim var. ;rofl.;

    Bu geçici bir yağmur bulutu. ½bay£bay`;


    Devletim meteorolojimin radarları bile öyle diyor :)


    http://www.meteoroloji.gov.tr/…aspx?rBlg=06&rOpt=anm


    Birde gece saat 01:00 /02:00 arası hafif yağmur atacak. Diğer bir kaynağa göre sabah 04:30a kadar hafif yağmur var. Ama saat 05:00 ten sonra yağmur yok. Hava bulutlu olacağı kesin.


    X( Yalnız rüzgar hızı konusunda kötü haberlerim var. Saat 07:00 ile 11:00 saatleri arasında 30 /35 km hızla esecek rüzgar bekliyor Ankara'yı. Öğleden sonra rüzgar biraz dinecek. :him:s


    Sıcaklık sabah saatlerinde 11/ 15 dereceler arasında üstümüze hafif hırka yelek almak şart.Atışlar içinde Evren'nin belirttiği mekanı ziyaret etmekte gerekir gibi görünüyor.


    Sabah görüşürüz.

    Konu karanlık olunca işler değişir,gece vardiyasından çıkar gelirim, sabah köründe çamlığa.


    @Cephanelerimi taşıma konusunda desteğini esirgemeyen Alper'in de, Gençlik ve Spor Bayramını şimdiden kutlar ve teşekkür ederim.


    *** Yav şu buluşma müsabakaları telefonlarımıza mesaj olarak gelsede tüm team üyelerinin haberi olsa bu işin bir server'ı kurulsa.neyse aidatı GSM faturasına yansıtılsa. çokmu istedim acaba :) 19 Mayıs buluşmasını son dakika şans eseri gördüğüm için mühimmatsız yakalandım :)