kilit adlı kullanıcının mesajları

    Cevap hiç biri ?

    Magnum değil orta sınıf almanızı tavsiye ederim ki oldukça zevk alın =)

    Onun dışında namludan kırma alın her seferinde pellet yerleştirmek için boşa vakit ve uğraş harcamayın.

    Tavsiye olarak da mod 95, 87qe gibi tüfeklere bakın şimdi aklımda yok da içlerinden hoşunuza gideni alın.

    Sizin yazmış olduklarınız ağır ayakta atış da kısa sürede sıkılırsınız/yorulursunuz , kurması bir nebze daha zor ayrıca fazla tepip dürbün ayarı bozar. Orta sınıf güçte bir tüfek dampa ayak dürbün sizi oldukça memnun eder.

    Teşekkür ederim Alperen bey,

    Şimdi size sorum şu orta sınıf derken hızı kaç olanlar oluyor. Yani namlu çıkış hızı ne kadara kadar olan alt seviye, nekadara kadar olan orta seviye bu aralıklar hakkında bilgi verir misiniz. Havalı tüfeğe elim en son 14-15 yaşlarında değmişti. Şimdi yaşım 40. Çocukluk günlerimi özledim. Zevkle dağda bayırda atış yapmak istiyorum. Ayrıca sizce alacağım tüfeğin ağırlığı en çok ne kadar olmalı. rahat rahat dolaşıp atış yapmak için.

    Arkadaşlar Merhaba. Tüfek alma arefesindeyim. 1100 Tl ye kadar bütcem var. Araştırdığım ve karasız kaldığım silhlar şunlar;

    1: Hatsan Mod 125 sniper vortex

    2; Hatsan Mod 135qe vortex

    3: Hatsan Torpedo 150 sniper vortex.

    4: Hatsan Dominator 200 W VORTEX

    Bu dört silahdan hangisini almalıyım. Elimdeki kaliteli dürbünü takıp arada destekli yada desteksiz atış yapmak istiyorum.

    Beni üzmeyecek, zevk aldıracak, bir tüfek arıyorum. Bunların biribirine karşı üstünlüğü nelerdir. :/Hangisini tavsiye dersiniz? Bunların dışında da bu fiyata kadar önerebileceğiniz başka marka tüfek modeli vs varmı?:/

    Şimdiden teşekkür eder, saygılarımı sunarım:)

    Arkadaşlar konuyu hotlatmak gibi oldu . Ama ben de tüfek alma arefesindeyim.

    Hatsan Mod 125 sniper vortex

    Hatsan Mod 135qe vortex

    Hatsan Torpedo 150 sniper vortex.

    Hatsan Dominator 200 W VORTEX

    Bu dört silahdan hangisini almalıyım. Elimdeki kaliteli dürbünü takıp arada destekli yada desteksiz atış yapmak istiyorum.

    Beni üzmeyecek, zevk aldıracak, bir tüfek arıyorum. Bunların biribirine karşı üstünlüğü nelerdir. Hangisini tavsiye dersiniz?