Ekrem Bilir adlı kullanıcının mesajları

    Merhaba arkadaşım.
    Sorunun ne olduğunu anlamak için ürünü incelemek gerekir ama anladığım kadarıyla kullandığın pelletlerden kaynaklanan bir sorun. Kaliteli ve hafif saçma kullanarak test et. Olmazsa Distribütörüne bakıma yolla. Gerekli bilgilendirmeyi oradaki arkadaşlar yaparlar.

    Aslında yivsiz tüfek atışlarına çok uygun bir arazi gibi gözüküyor. Gerekli güvenlik tedbirleri alınıp 50-100 metre atışları yapılsa ve çıkan sonuçlar yayınlansa forum üyeleri için çok faydalı olur.
    Ben şahsen çıkacak sonuçları çok merak ediyorum ve umarım bundan sonraki buluşmalarda bu tarz atışlar yapılır.

    Arkadaslar dun atıs yapmak ıcın aldım patrıotu cıktım sahaya. ancak bır de ne goreyım, baktım kı kuruyorum yaydan tıukır tıkır sesler gelıyor ve yay tamamen kurulduktan sonra takılı kalması gerekırken, aynen gerı gelıyor. yanı tetık yayı bosaltmıyor. tufegı kuramıyorum. :( bu sorun ıcın ne yapmam gerek bılgı verırsenız sevınırım. sorunumu nasıl halledecegım?


    Ben kullandığın silahı çok iyi tanımıyorum ama benımde başıma aynı böyle bir olay gelmişti.silahım remington genesisti ve problemin dürbün takma rayının üstünde bulunan dürbün sabitleyici yuvasına; dürbünün altında bulunan vidayı biraz daha sağlam tutsun diye silahın içine girecek şekilde gevşetmemden kaynaklandığını fark ettım. Şayet senınde dürbününde bulunan vidayla oynadıysan onu biraz daha dürbünün içine doğru sıkman gerekicek. Umarım problemin bundan kaynaklanmıştırta bır daha göndermekle uğraşmak zorunda kalmazsın. :thumbup: