aseyhan tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

bu arada Alper arkadaşımız bugün geldi, kendisiylede tanışma fırsatı yakalamış olduk. umarım düzenli olarak buluşmalarımıza katılabilir.

Teşekkürler üstad benim içinde büyük keyif oldu sizinle tanışmak ve benim yaylı ile biraz deneme yapmak.Tavsiyeleriniz için hepinizde çok teşekkürler.

Bu arada düzgün pelletler ve bir kılıf edindim bir dahakine milletin gözüne sokar gibi getirmeyeceğim tüfeği :) Önümüzdeki hafta sonu iş nedeni ile istanbulda olmak durumundayım :wacko: ama sonraki hafta mutlaka geleceğim buluşma olur ise. ;avci;

Değerli üstadlarım bende yarın sabah arabama atlayıp gelip aylardır kutusunda duran gamo pt 80'imi biraz kullansam ve daha yeni aldığım stoeger x20 wood combo mu konu komsuyu çıldırtmadan biraz denesem ve siz üstadlarımdan bişeyler öğrensem diyorum.(daha önce kullandığım tek dürbün 4x soba borusu gibi birşeydi).
    Bir kısa yol tarifi almak mümkün müdür buluşma yeri için bir de yanımda neler getirmem gerekir.Acemiliğin ötesinde bir de otlakçı olmamak açısından :)