C_Sey59 adlı kullanıcının mesajları

    Merhabalar, regülatörün atış, grupman, tüfek üzerindeki etkisi tam olarak nedir? Tüm tüfeklere takılabilir mi? Ne gibi fayda sağlar? Kral Puncher Super Jumbo ya taktırmalı mıyım? Regülatör konusunda deneyimli arkadaşlardan ricam bu konuda benim gibi hobiye yeni başlayanları bilgilendirebilir misiniz?

    Bugün firma ile irtibata geçtim birkaç deneme yapmamı bu durum devam ederse göndermemi istediler bende Facebook üzerinden İdris Arı ustaya yazdım sağolsun hemen cevapladı. Biryerinde sızıntı vardır dedi karşı ödemeli göndermemi gereğinin yapılacağını söyledi. Ben de öyle yaptım başta Aras kargo almak istemedi silah diye fakat sonra problem çıkarmadılar. Umarım sorun çözülür tecrübe ve bilgileriniz için hepinize teşekkür ederim. akşemseddin  Cemal Bozan

    Dediğim gibi henüz çok fazla deneme şansım olmadı ilk defa doldurdum tüpü ve sonuç bu şekilde oldu. Dün baktığımda 180 bar basınç vardı yani yaklaşık %30 kadar kayıp vardı. Bu hobi için ben acemiyim kaçağın nereden olabileceği hakkında da hiç bir bilgim yok.

    Merhaba Spoton Pars 18,13 gr ve Jsb Exact Jumbo Heavy Dıabolo 18,13 gr ile grupman denemesi yapan varmı forumdaki herkes Jsb’nin mükemmel olduğundan bahsediyor ancak aralarındaki fiyat farkı çok fazla peki bu fiyat farkına değecek kadar aralarında fark varmı dır?

    Merhaba Kral Puncher Super Jumbomda hava tüpünü full doldurdum yasaklardan dolayı atış yapamadım aradan birkaç hafta geçtikten sonra baktığımda basıncın düştüğünü gördüm nedeni nedir ?