koray adlı kullanıcının mesajları

    Eski bir konu ancak yine de yazmak istedim. Balıkçılıkta kullanılan fosforlar var belki pelet bu fosfor kırıldıktan sonra içini açıp pelete dökerseniz işinize yarar diye düşünüyorum. Ancak kesinlikle eldiven takın elinize vs. fosfor bulaşmasın. Ayrıca namnu içi fosfor olabilir bunu iyice temizlemek gerekecek.

    Teşekkür ederim. Az önce görüştüm servis ile eski tüfeklere yapılamadığını söyledi gönderip bir deneyeceğim şansımı. yaptırmak istedğim tüfek eser es-55 umarım oluyordur. Merak eden olursa diye ücretini de yazayım 120 TL dediler.

    Merhaba elimdeki havalı tüfeğin yayını vortex ile değiştirmek istesem bunu yapabilir miyim? yaptım diyelim bunun negatif yönü olur mu ? Ayrıca vortex piston mu yoksa nitro piston mu ?

    Herkese merhaba Tekirdağ Kapaklı da yaşıyorum ve bu spora ilgi duyuyorum, ufakta olsa bir Eser es-55 5.5 mm tüfeğim var henüz. Pipo ile dağ bayır gezip atış yapmak hoşuma gidiyor. Yaylı ve pistonlu modellere merakım var pcp tüfekler sanki ruhu kaçırıyor gibi geliyor bana. İyi forumlar.