Ozcanoglu adlı kullanıcının mesajları

    Kesinlikle elinizdekini bir tanıyın sonra farklı versiyonlara geçersiniz. bende de bt65 var kullanıyorum (bu arada bende satacağım (elimde breaker var) teke düşürmek için) bence sadece tek zorluğu eğer ki tüp kullanmıyorsanızı dolumu oluyor onun haricin de bence eksisi yok zevk almayı bilin yeterli kardeşim. saygılar.

    Aleyküm selam dolum ucu oringleri var. Değişmesi ve silikon gresle yağlanması lazim

    Tüpü de sonuna kadar bitirmeyin. Eğer bitirdiginiz de tekrar hava basacaksınız kurma kolunu geriye çekip öyle hava basın

    Cemal kardeşin dediğini yaptım ve sorunsuz dolum yapılıyor oringler de sorun yokmuş sağ olasın var olasın.

    Selamünaleyküm Arkadaşlar, aynı durum bizde de hasıl oldu dolum yerinden hava kaçırıyor en son sonuna kadar boşaltmıştım tüpü şimdi pompa yapıyorum kaçırıyor. çözüm ne olabilir dolum yerinde oring var mı ? yoksa başka bir durum mudur ?

    Vallaha spor konusunda baska hic bir motivasyonum yok. Scubaya gecmemek icin elimden geleni yapcam ??? kollarim gun gectikce daha bi guzellesiyor :)

    Açıkcası bizde o düşüncedeyiz az önce aklıma geldi zaten hareketsiz günler geçiriyoruz en azında pompa kullanmak hareket kazandırır bir süre bende erteleyeceğim. 2 PCP var bu arada. sıkılaşıyor insan geçen hafta baya bastık :) kolaylıklar dilerim.

    Bugün bigmax x i discovery 8-32x50 ır dürbünümle deneme sansım oldu. Foto şimdilik paylaşmıcam ama kısaca bahsediyim sadece exact king heavy 33,95 pelletlerle denedim. İlk iki sarjor (10lu) 40 metrede yaklaşık 8-9 cm capta dairede toplandı. 3. Sarjorde 200bar ın altına düşünce 40 metrede tek delik diyebilirim. Kanatim ilk iki şarjörde ağır solid kullanıp devamında jsb kullanılabilir. Atışlara devam ettim 100 bara kadar rahatca kullanılabilir. 200 e cok hızlı düşsede devam edince hava sarfiyatı azalıyor. Ben 50 bara kadar toplamda 140 atış yaptım. Daha sonra pompayla doldurdum. 50-250 arası tam 1000 pompa . Pompa ile kullanacaksanız Tavsiyem 150-250 bar arası kullanın. 450 pompa yapıyor ve 30 atış yapıyorsunuz. O zevkli ve güçlü her atış için 15 pompaya deger. Her 100-150 pompada mola verin pompa bozulmasın. Gercekten cok guclu . Güçlü sandığım 5,5 luk diğer puncher tüfeğimi karşılaştırınca boncuk atan tüfekler gibi hissettim.^^^^

    Ustacım ne ettin sen :))) 1000 pompa nedir ya hu şaka mı :)) Allah'm güç kuvvet versin sabrınızı artırsın:) selamlar sağlıklı günler dilerim.

    Selamun Aleyküm değerli hobidaşlarım, abilerim, amcalarım. İsmim Sefer, 16 yaşındayım, Trabzonluyum. Fen lisesinde öğrenim görmeme rağmen (bunu belirtiyorum çünkü çevremdeki insanlar silahla işin ne diyorlar) silah kültürüne hayranlığım ve merakım sayesinde aranıza katıldım. Aslında uzun süredir konuları okuyordum, üyelik açmak bugüne nasipmiş. İnşallah bundan sonra aranızda bulunacağım konularda sık sık bu ismi göreceksiniz :) . Konuşkan biriyimdir, her silahtan hoşlanırım, havalılar ise hobim ve birnevi fantezi dünyamı oluşturur. Aranızda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

    Hoşgeldin Genç Arkadaşım.

    Atış videolarını bulamazsınız artık video paylaşıma ara verdiler.. Sayfalarının linkini aşağıya bıraktım..


    https://www.facebook.com/kafamagorepcp/?ref=page_internal

    Eyvallah teşekkür ederim.sürekli yabancıları izliyordum birazdan bizden habidaşları izlemek de güzel olacaktır. sağlıklı günler dilerim.

    Videolarini bir zamanlar paylaştılar. Sonra hobinin geleceği için kaldırıldı.


    tüfekler 70 graini 850-860 FPS ile atıyor. Buda standart 22 lr den güçlü. Facebook gurubunda geçen hafta gördüm 42 graini 1000 FPS ile atıyorlar. Sağlam solidlerle 1000 MT ye atabiliyorlar.

    Facebook Dedeler grubuna göz atın.

    Merak ettim o videoyu fakat face de dediğiniz grup yok kapatılmış olabilir mi? varsa linki paylaşır mısınız?

    Eyvallah iki silahta satıcı tarafından gönderildi elimde atış yapmadan kutu üzerindeki bilgiller ve elimde oluşturduğu hissyatla p226 yı tercih ettim yarın p320 yi iade edeceğim. p320 daha çok sallanma yapıyor üst mekanızması ve bencetercihimde en etkili olan tüp dolum haznesi p226 çokçok daha iyi hızlı eksi yanı p226 nın şarjörü sürekli değiştir doldur yapmak :)) yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

    chrono'da bakmadım ama iyi fikir. bu ürünlerde ciddi tahribat yok ama birebir aynı kasa, tetik ağırlığı gibi avantajlar var. ama 30 metrede şişe kırmıyorlar. doğru p320 full metal değil 200 gr kadar daha hafif 226'dan galiba. neticede P226 yı Seal'lar kullanıyor, diğerini piyade :)

    eyvallah. kutu üzerinde yazan bilgilere göre P226 daha hızlı ve tahribatı yüksek gördüğüm kadarıyla şarjör farkı var ve çıkış hızları farklı gibi tabi kullananlar daha iyi bilir. bizde P320 aldık fakat P226 geldi değişime yollayayım mı kalsın mı bilemedim P320 yi göndereceğini söyledi firma bakalım o da gelsin görelim birebir farkını. teşekkürler.

    Aleykümselam. valla ben daha yeni katıldım pcp alemine. başkaları var mı bilmiyorum :) olsa da pandemi engel olur sanırım. en kısa zaman da sağlıklı günlerde yapılır inşallah.