Pazar geceye kadar 15k güncel sonra aynı fiyattan devam edicek satış
Asibirdeli tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
3 tane var tüfek elimde BT 65 SB elite lw var satılırsa almayı düşünüyorum
-
-
Montaj kısmını nasıl yaptınız tüfekte kalan vida parçası diğer taraftan çevirince çıkmıyor
Kırık yerden bir tornavida ile ittirince çıkar
-
Arkadaşım sanki 2 kargoyuda senden almışlar gibime geliyor.
Denemesi bedava kargoyla tüfek göndermeyi deneyebilirsin😂
-
Takas düşünür müsünüz hatsan BT 65 SB elite lw pompa dürbün bipot moderatör dahil
-
-
İyi hobiler herkese.Elimde kral Jumbo dazzle 5.5 var kendim bikac parça değişimi ile gücünü artırmak istiyorum mümkünse tabiki bu durum.Birde orjinal namlu solid için uygun mu bilen varsa yardımcı olursa güzel olucak Engin sak solidi aldım denemelik 22-24-26 grain ama 25-30 metre civarı mesafede beklediğimden çok daha dağınık oldu spoton 18 grain ile tek delik 1 kuruş grupman yapabiliyorken solid grupmanı dağınık geldi bana deneyimli arkadaşlar güç artışı ve uygun namlu önerisi yapabilirse güzel olur şimdiden teşekkür ederim
-
Fabrika halletmek zorunda. Pistonlu tüfeklerde olabiliyor böyle durumlar, ama yerlilerde çok daha fazla oluyor maalesef. Fabrikası halleder, önden iletişim kurarsanız belki kargo anlaşma kodu paylaşır uyguna gelir.
Maalesef bir ay önce tetik arızası için hatsana 125 gönderdim anlaşmalı kargomuz yok dedi gönderirken size geri gelirken onlara ait kargo aydından İzmir'e 600e gitti
-
3. Resimdekiler yedek parçalar mı
-
Benim 135 de kırdı böyle fabrika mail adresine fatura ile yazdım ücretsiz gönderim yaptılar kendim değiştirdim sadece kargo ücreti verdim
-
18k ile güncel düz model fiyatı bile değil takım bu fiyata
-
Takas düşünür müsün
-
-
16k güncel
-
-
Aparatları mevcut standart haline çevirebilirsin , şuanki modu solid atmaya uygun
Takas düşünür müsün
-
Hiç öyle saymadım
Gücü yüksek tüp küçük normalde de az atış sayısı var zaten
-
Tek dolumda kaç atış yapabiliyor stabil
-