ersunan adlı kullanıcının mesajları

    Anladım teşekkürler cevap için, yani dm60 için o kadar para vermeye gerek yok, arkadaşım da Speedfire aldı onu denedik üzerindeki optima dürbün 50-60 atış sonra sapıttı, ayakları yerinden oynadı kaydı gitti, dürbünün içindeki artı işareti çarpıya dönüştü, sonra gidip dürbünü yeniledi, onun için ben de dampasız kullanmayayım dedim. Yatagun bulamıyorum maalesef onun için Unleash the glow alayım bari.

    Yeni konu açmayayım, ben de hatsan speedfire w vortex tüfek var yanında da optima dürbün verdiler dampa olmadan kullanmayayım dedim, dm60 çok öneriliyor ama baktım 650-700 tl. değer mi bu kadar para vermeye değer mi bilemedim, yatagun da hiç bir yerde bulunmuyor, "unleash the glow" veya "hawke hm7220", "hawke hm6170" bunların fiyatı daha makul ama nasıldır kullanan bilen var mıdır acaba?

    bir de Sportsmatch AOP55 var 500 tl. yine pahalı ama alınır mı sizce?

    Selamlar arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz tüfeği bir arkadaşımdan alacağım, kendisi hiç kullanmamış pek bilgisi yok benim de pcp tüfekler hakkında bilgim olmadığı için soruyorum bunun için nasıl bir dolum tüpü almam gerekiyor, kaç litre ve kaç bar olmalı acaba? teşekkür ederim.