kuzucuk adlı kullanıcının mesajları

    Selamlar

    Zoraki light veya ultra tabanca kabzesini değiştiren veya modifiye eden arkadaşlar var mı ? benim için ideal ama ailedeki diğer fertler biraz sıkıntı çekiyor :)

    Selamlar, Adım Ragıp Oy. Airguntürk ailesine yeni katıldım ve iyi ki katılmışım. Biraz trap atıcılığından sonra, 36 çap .410 kalibre Haniç lever action 40 metre hedef atışlarına başladım. Atışlara tek veya arkadaşlarla gitmemden ötürü, evden sesler yükselmeye başladı :). Oldukça detaylı bir airguntürk araştırmasından sonra Zoraki HP 01 light aldım. Atacağım veya atacakları mesafe Maximum 20 metre olduğu için bu seçimi yaptım. Bu silahıma red dot veya reflex sight almak istiyorum. Sitede oldukça detaylı araştırmama rağmen ne almam gerektiğini kesinleştiremedim. Atacağım mesafe kısa olduğu için en ideali reflex sight olduğunu düşünüyorum. Aşırı pahalıya kaçmadan, ayarlaması hemen bozulmayacak reflex sight önerilerinizi bekliyorum.


    Bu yazıyı yazdıktan sonra araştırmayı biraz genişletince Vector optics frenzy 1x17x24 red dot düşünmeye başladım. Fakat bu reddot un, Zoraki HP 01 light için olabilirliğini bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı ?