bLoodyhell adlı kullanıcının mesajları

    o büyük gizemi ve sır tutmak gibi görünüyor varil olduğunu tüfek oluşturan tüm unsurları Of. mühendislik uygulamalarının temel bilgisi olan herkes belli belirsiz nasıl eylem yapmak görebiliyordu. bir torna, bir freze ve küçük bir atölyede olağan takım ile herkes - ve bilgi onları kullanmak için - bir cıvata eylem yapabiliriz.


    Ama varil, bu farklı bir konudur. Nasıl böyle bir uzun düz delik delik oluşturmak için tatbikat? Nasıl koymak helezon nedir? Nasıl varil içinde parlak bitirmek sağlanmasıyla? Ve her şeyden önce, ne bir Hummer bir so-so varil farkı o özel bir şey mi?
    Bir tüfek namlu yapımında her işlem özel bir tezgah gerektiren nadir bir varil dükkanı dışında bulundu. Yani, hiçbir gerçek gizem iyi tüfek varil yapmak olduğunu söyledi. Ama bakım ve detaylara dikkat sürer. Bu yazımda ana süreçleri bir soyulur varil içine çelik bir çubuk dönüm nereye namlu yapıcı yaklaşımları farklılık gösteren yer açıklayacağım.


    Amerika Birleşik Devletleri özel namlu yapıcı ev ve orada gerçekten küçük varil dükkan yüzlerce yukarı ve aşağı ülkeyiz - bazıları hala inanılmaz ilkel cihazları - müşteri spesifikasyonlarına varil make kullanmak. Ayrıca ticaret öncelikle varil yapan bazı büyük namlu yapıcılar oldular. Ortak payda verme varil tüm yaptıklarını olmasıdır. Çok bu varil üreticilerinin ciro küçük bir eylem ya da tüfek veya diğer gunsmithing iş yapmak geliyor. Bu resim çok belirgin dünyanın geri kalanı ile tezat - Avustralya 15.000.000 nüfusun bir ülkenin en az üç fıçı yapımcıları destekler dışında!


    Avrupa, bir nüfusun dörtte üçü yaklaşan bir milyar daha az on varil yapımcıları daha tanesi tek bir "küçük" özel dükkanı vardır. ABD'nin aksine, Avrupa geleneği, bir tüfek üretici ev ve her şeyi yapacak uzman üreticilere fason değildir. Almanya'da Lothar Walther gibi istisnalar ve Benzersiz Fransa, ABD Douglas veya Wilson Arms pozisyonunu miktarda ticaret varil tedarik işgal ve perakende halk da vardır. İngiltere, bir zamanlar büyük bir silah ticareti Londra ve Birmingham merkezli ev, artık sadece mühimmat endüstrileri dışında iki varil yapımcıları vardır.



    ÇELİK.


    Herhangi bir ateşli silah namlusu eylem arka kadar durdurmak için görev yapan bir basınçlı kap olduğunu. Pik basınç boşaltma sırasında yer büyük, kare inç veya daha fazla başına £ 50.000 ve özel çelikler güvenle bu stresler dayanacak yükümlüdürler vardır.
    çelik iki sınıfları şu anda tüfek varil kullanılmaktadır. av tüfekleri ve askeri ateşli silah olarak kullanılmak üzere çoğu varil tür yüksek stres bileşenlerinin kamyon dingil, conrods ve bu gibi kullanılan, yüksek alaşımlı Krom Molibden çeliğinden yapılmıştır. ABD'de bu çelikler 4140 olarak 4150 ve 4340 tipleri belirlenir. Britanya'da bu çelikler daha iyi EN 19 veya EN 24 olarak bilinir.


    Hedef paslanmaz varil shooting'de çoğunlukla sahip Chrome Moly varil kullanımı üstlenilmekle. Çelik olmayan bir gerçek, tamamen östenitik paslanmaz gibi çatal bulunur. 416 tipi paslanmaz çelik varillerde kullanılan bir ısı normal karbon çelikleri gibi davranarak sertleşmiş olabilir martensitik çeliklerin bir grup biridir. 416 paslanmaz doğru tarif daha "özgür işleme olarak, dayanıklı" çelik,% 10 civarında yüksek bir Chrome içeriğe sahip pas, ama ile kükürt iyi işleme özellikleri vermek ekledi. Yaygın olarak paslanmaz varil daha uzun ömürlü olacak ve daha fazla Chrome Moly varil daha doğru olduğunu kabul edilir. olan "öngörülen prosedür kullanılarak çekilen varil bir neredeyse fouling ortadan kaldırır, parlatma çok paslanmaz varil çok kolay temizlenebilir hale paslanmaz varil aquires durumunda.


    paslanmaz çelikten daha Krom Moly çelikten daha pahalı olması ve daha Chrome içerik nedeniyle siyah zordur, avcılık ve askeri tüfekler yüksek üretim yapımcıları Chrome Moly çelikler kullanmayı tercih eder. Ama varil mümkün olan en iyi doğruluk istediğiniz hedef ateş istisna yok denecek kadar "Paslanmaz" varil bu gün seçiyorsunuz.


    çelik çekme kuvveti çelik onun ucundan çekerek bir inç kesit alanına sahip bir çubuk kırmak için gerekli ölçülür. çeliklerin çekme güçlü kamara basıncı ateşleme sırasında yaşanan iki güvenlik payı bir faktör en azından üzerinde vererek inç kare başına 100.000 £ aşmalıdır varil yapımında kullanılır. Ama çelik darbe dayanımı muhtemelen daha da önemlisi, bu çelik yeteneğini kırmadan keskin bir vuruş dayanıklı olmak. Genel olarak çelik çekme konuşan o sertleştirme artabilir. Ama sertlik artar, çelik daha kırılgan hale gelir böylece ve daha sert bir vuruş veya sivri etkisinden çatlaklar duyarlı olur - ya da malzeme bir tüp içindeki küçük bir patlama yıktı! Bir ticaret off nedenle darbe dayanıklılığı ve namlu çeliği çıkan sertliğine yerleşti için karşı gerilme gücü yapılmalıdır genellikle 25 ile 32 arasında Rockwell C ölçekte açık.


    Isıl işlem ve diğer üretim çelik çubuğu artık, hangi bar çelik namlu yapımında kaldırılır olarak bükme neden olabilir gerilmeler terk alma sürecine dahil işler. Stres fırında çelik koyarak ve 600 C için o kadar alarak, o zaman çok yavaş gelecek on iki saat içinde ya da öylesine soğumasına izin rahatlamış olabilir. Namlu çelik genelde çift stres kesinlikle çeşitli talaşlı imalat düz kalır emin rahatlar.



    SONDAJ delik.


    "Sana her ne hayatta yapmak, bir delik ile başlamak gerekir." - Ernie Stallman, Porsuk Barrels, Wisconsin.


    düz bir delik bir ya da öylesine sıradan bir twist matkap ile derin problem bilecek inç daha matkap çalıştı herkes. Önemi yok delik dolaşırım ve büküm ve delme oldukça nereye bekleniyor dışarı çıkmıyor başlamak kadar sondaj astar nasıl dikkatli. Peki nasıl mümkün bir tüfek namlusu aşağı bir delik birkaç metre delme ve sondaj için merkezi bir inç birkaç binde içinde dışarı çıkmak mı?


    tabii ki cevap, bir twist matkap kullanmak değildir. Özel sondaj makineleri Gun Matkaplar veya Derin Delik Matkap olarak bilinen derin hassas delik için kullanılır. en büyük Gun Matkaplar On o varil kendisi iki ve beş bin rpm arası hızlarda döndürülmüş olduğunu ve sabit matkap sıkı bir montaj kılavuzu bush ile varil sonunda içine beslenir. Matkap ucu kendisi asimetrik, bir yanda sadece kesme ve Tungsten karbür olun.


    Bit ve bir delik olan bir V aşağı onun dışında oluk ile uzun bir çelik boru üzerine monte edilmiştir. Soğutucu yağ 1000 psi veya daha fazla sondaj soğumaya tüp aşağı zorlanır ve matkap üreten talaş temizleyin. Yağ ve talaş tüpün dışında, petrol sonra ana tank dönmeden önce talaş kaldırmak için zorlanmaktadır V oluk yağsın. Matkap aşağı varil yaklaşık bir inç bir anda, bu yüzden bir varil tatbikat yaklaşık yarım saat sürer ilerler. Bu süreç ve kendileri değişmeden son yüz yıldır kalmıştır matkap - matkap ipuçları Karbür geri sonra yapılmış değildi hariç!


    Bitirmek olduğunu matkap delik içinde çok iyi olabilir bırakır, ama kural değil istisnadır. Delik genellikle çapı delik ve sonra sıkacak kadar boy ince bitirmek bırakarak ve üniforma çapında bir delik uçtan uca delik getirmek için kullanılan boyut altında 5 / 1000 hakkında delinir.

    Merhaba saygı deger bilginler,
    Diana panther 31 hakkında cok iyi yorumlar okudum bu silahın fiyatı bana göre baya kabarık.Kaliteli fln diyolar.Bu kalite atıs mı? yoksa malzeme kalitesimidir? ve bütün gördüügm panther 31 ler 4.5 bu silahın 5.5 i yokmu?
    lütfen atısları konusunda detaylı bilgiler verin selamlar...