hakikiheliox adlı kullanıcının mesajları

    Forumun eski üyesiyim ma şifremi hatırlıymadığım için tekrar üye oldum :)

    Düzceliyim, ilk havalı tüfeğimi (tuka) harçlıklarımı biriktirip aldığımda boyumdan uzundu. '79 luyum. Ankara üni dağcılıkdan başlıyan uzun süreli bir kamp ve tırmanış geçmişim var. Silah, tüfek ve bıçaklara karşı doğuştan bir tutkum var. Görünüşleri, kokuları hatta sesleri bile birer fetiş nedeni benim için. Envanter bütçenin elverdiği ölçüde dolu.

    Şanşlı bir evlilik yaptım, hanımın grupmanları benden iyi :)

    Ruhsatlar, fişekler ve bir de ufak kız çocuğu eklenince benim emektar torpido 150 yi dengeli bir psp ile değiştirmek nasip olmadı. Tam da bu nedenden tekrar üye oldum, kafamda ki soru; optik katilini revize mi etsem yoksa psp ye mi geçsem.

    İstatisliklere güvenin arkadaşlar, türkiye ormanlarında ve denizlerinde insan yiyerek hayatını sürdüren bir canlı türü malesef kalmamıştır. Hiç bir canlı "du bi gezineyimde önüme biri çıkarsa yiyim" diye gezmez, eğer gezersede fazla yaşamaz bu bir gerçektir. Ölme ihtimalinizin en yoğun olduğu durum trafik, kanser ya da olmadı korana v.s türü insan kaynaklı durumlardır. Eğer illede bir canlıdan korkmanız icap ederse bu insanoğludur. Bir araca binerken ya da yanınıza biri geldiğimde korkmanız çok daha istatiksel olarak mantıklıdır.

    Denizler de yüzerken de korkmanız gereksizdir lakin yılda ortalama 10 köpekbalığı saldırısı olur dünyada ama her gün fazla trafik kazası olur sadece türkiyede.

    Geçen yılı koronadan saymazsak 2019 yılında Türkiye'de 5473 insan trafik kazasında ölmüş ,283034 kişi de yaralanmış. Hayvan saldırısı benim bulabildiğim 1 ölümlü olay var. Çarpın bölün neden korkacağınızı ve ne önlem alacağınızı siz hesaplayın.