Burak007 adlı kullanıcının mesajları

    merhaba,


    Pellet sikismasi nedeniyle servise gönderdim ve testler yaptıktan sonra geri gönderdiler.


    Maalesef sorun devam ediyor ama sorun pellet itici, iğnesinden yada namludan kaynaklanmıyor, sorun tamamen şarjör den kaynaklanıyor. Pelletin şarjör içindeki pozisyonuna göre yani tufegin duruş acisina göre pellet sıkışabiliyor.


    Hafifliği ve tasarimini sevdiğim için elimde tutacağım ama bu sorunlar giderilmeden Bi başka tüfeğini almam.


    Grupman anlaminda 50 m kadar yapabildiğim sonuçlarda beni tatmin etti ( profesyonel degilim).


    Umarım yeni urunlerinde ürünü biraz daha hafifletmek için karbon tup opsiyonuda koyarlar mevcutta zaten ağır bir tufekte değil.

    Merhaba,


    Tüfek konusunda üretici firmayla iletişime geçtim. Ürünü kargolayıp belirtiğim hataları düzelttiklerini belirtiler. Haftasonu çıkma yasağı olduğu icin henüz test edemedim ama ilgi alakaları için teşekkür ederim.


    Umarım yerli firma üreticilerinin etkinliği ve çözümleri daha çok artar.

    Merhaba,


    Yerli üreticilerin aynı ürünün yurtiçine verdikleri ürün kalitesiyle yurtdışına verdikleri ürünün kalitesinin farklı olduğunu düşünüyorum.


    Hobinizden vazgeçmeyin, her hobi zaman ve emek ister.

    Merhaba,


    2.El silah devri için alıcı ve satıcı yükümlülükleri nedir? . Sitede daha önce bazı cevaplar var ama 2008 yılına ait. Güncel durumda değişiklik var mı yada sizin aldığınız/sattığınız tufekler de yaptığınız işlemler nedir ?


    Teşekkürler

    2 hafta önce sifir reximex throne aldım. Net olarak söyleyebilirim ki bu üründe indeksleme problemi var. 5 6 şarjör sonrasında namluda pellet sıkışıyor. Jsb 18.13 grain kullanıyorum.


    Performans olarak chrony kullanmadım fakat 50 metrede performansı çok güzel fakat 100 metrede ciddi anlamda pellet düşüşü var.


    Tasarım güzel , göreceli hafif ve kullanışlı fakat indeksleme problemi çözülmesi lazım. Namlu çıkmadan sorunu çözemiyorum ayrıca sarjoru yerleştirdikten sonra tam şarjör sıkarak bitirmeden sarjoru yerinden çıkaramıyorum, bu normal midir bilmiyorum. Örneğin şarjöre 12 pellet koydun 2 3 tane harcadın sonra sarjoru çıkarmak istedin, sarjor yatağından çıkmıyor.

    Merhaba,


    Catalan köprüsü öncesinde tüm yerlere baktım ama uygun yer gözükmüyor. catalan barajına gelmeden uygun bir yer bulabildim. Adana ekibi için aslında WhatsApp veya telgram grubu kurabiliriz. Portatif masa sipari verdim, haftaya gelir sanırım sonrasında haberleşiriz.

    Merhaba,


    Biliyorsunuz PCP yada havalı tüfekler çok dikkat çekiyor ve rahatça atış yapacak yer bulamıyoruz. Güvenli ve sakın olan 100 metre atış yapılabilecek yer arıyorum. Talim atışları için nereye gidiyorsunuz ?


    İyi Günler