selahattin tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

bu dediğiniz hikayeye tam hakim olmamak ile birlikte taşımacılık şirketi işleten dayılarım ve amcalarımdan duyduğum kadarı ile bu fiyatları gerçekten abartılı yazmışsınız perakende fiyatı ve toplu alım fiyatı ayrı oluyor en son söylenen bilgilerde de konteynır maliyeti 10000 dolardı sadece konteynır kirası içine ne koyarsan koy sıkıntı yok gümrük mevzuatına okadar hakim değilim ama yine de bu dediğiniz fiyatlar abartılı çin sitelerinde kapanma olmadan önce perakende olarak 150-300 dolar arası satılan ürün nasıl birden 600-700 dolar olabiliyor değişik

EĞİTİM TASMASI 2 defa kullanıldı garantisi yok, 2500tl

Uzaktan Kumandalı Köpek Şok Tasması 2600 feet, 3 Modlu Bip Titreşimli Şok, Su Geçirmez, LED Işık, USB Şarj, Küçük, Orta, Büyük Köpekler İçin , 3 eğitim modu sunar: bip sesi, titreşim (seviye 1-99) ve şok (seviye 1-99) modları Köpek şok tasması alıcısı IPX7 su geçirmezdir (1 metre derinlikte suya 30 dakika daldırmayı önleyebilir), 3 saat şarj olabilen ve 15 gün çalışabilen Lityum Polimer pillerle donatılmıştır.

havale sonrası kargo yapılır kargo ücreti alıcıya aittir anlayışınız için teşekkürler elden teslim almak isteyenlere her türlü yardımcı olunur detaylı foto ve video isteyenler msaj atabilir

The content cannot be displayed because it is no longer available.

15 adet toplu olarak verilecektir uzunluklar ve genişlik resimlerde mevcuttur 2000tl

havale sonrası kargo yapılır kargo ücreti alıcıya aittir anlayışınız için teşekkürler elden teslim almak isteyenlere her türlü yardımcı olunur detaylı foto ve video isteyenler msaj atabilir

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Spoton ghost palet fazlalıktan dolayı satılıktır 6.35mm kapalı kutular eksiksiz 10 kutu 2000tl

görünenlerin hepsi birlikte verilecektir kutuların bazıları yarımın üstündedir bazılarının içindekiler değişiktir hepsi birlikte ne görüyorsanız odur 1000tl

havale sonrası kargo yapılır kargo ücreti alıcıya aittir anlayışınız için teşekkürler elden teslim almak isteyenlere her türlü yardımcı olunur detaylı foto ve video isteyenler msaj atabilir 4,5mm saçma pellet 4,5mm saçma pellet 4,5mm saçma pellet 4,5mm saçma pellet 4,5mm saçma pellet 4,5mm saçma pellet

hatsan pcp pompası fazla kullanılmadı, fabrikaya bakım için gönderildikten sonra en fazla 2 defa dolum yapıldı eksiksiz 4500tl

merhaba hocam büyük ihtimal aldığınız orin genişlik olarak aynı ölçüde ama kalınlık olarak orjinalden daha kalın CO2 tüp valfteki iğne tarafından delinmemiştir yada çok ufak bir delik oluşmuştur o yüzden az hava gelir yada hiç gelmez oringi çıkarıp tekrar konturol edin. Güzel atışlar dilerim kolay gelsin.

Ne kadara aldınız fiyatını söyleyin, az çok tahmin edebiliriz kimden alındığını. 🤔

alakanıza teşekkürler hocam satıcıyı bilmeniz elinize ne gibi bişi geçirmiş olacak, satıcıdan hiç bir şikayetim filan yok satıcı gayet güvenilir ve nezih biri bu işi bugün ve dün yapan biri değil 3 kuruş için ismini bozacak biri hiç değil

nerden aldın dostum bizde almayalım aynı yerden

isim vermek yanlış olur hocam satan kişi ile alakalı bir sorun değil bu fabrika ile ilgili bir sorun kaliteyi iyice kötüleştirmişler eski seriden elimde vardı onlardan çok memnundum yine alayım dedim pişman oldum

çok az kullanılmıştır fotolar detaylı şekilde çekilip atılmıştır el kundağı dipçik vs detaylı şekilde fotoları inceleyin lütfen çok uzun süredir kullanılmadığı için boş kovanı genelde dışarı atmıyor başka hiç bir sorunu yoktur. 12 bin ruhsatlıdır devir alabilecek kişiler yazsın lütfen

huğlu601g huğlu601g huğlu601g huğlu601g huğlu601g huğlu601g huğlu601g huğlu601g huğlu601g huğlu601g huğlu601g

satın alma belgeniz çıktıktan sonra istediğiniz yerden alabilirsiniz bayiler sisteme sizin tc ile giriş yaptığında sizin satın alma belgenizi görebiliyor o şekilde fatura kesip yollarlar kargo ile geldiğini de söyleyebilirsiniz kargo ile tüfek göndermek serbest patlayıcı madde göndermek yasak